Rasmus Lynge Christensen

Rasmus tilbake i kamptroppen!

For første gang denne sesongen: Rasmus Lynge Christensen er tilbake i kamptroppen for Arendal når laget drar til Bergen for å møte Åsane søndag.

Det har vært en lang opptreningsperiode etter at Rasmus Lynge Christensen i vinter pådro seg en lei skade i et muskelfeste på trening. Den siste måneden har han trent med ball og med stadig større intensitet. Derfor er han nå også klar til å gjøre comeback, selv om det nok ligger i kortene at kommer til å bli matchet forsiktig.

Positiv nyhet

At Rasmus er tilbake i kamptroppen er en kjærkommen positiv nyhet i en periode som resultatmessig har vært krevende. Mot Åsane må Arendal også unnvære både Marius Andersen og Ylldren Ibrahimaj som begge soner karantene for gule kort.

Anders Gundersen er heller ikke med i kamptroppen etter sitt brudd i hånden på trening tidligere denne uken. På keeperplass er imidlertid klubben godt forspent og alt ligger til rette for at Jostein Aaland får sin sesongdebut i OBOS-ligaen mot Åsane. Klubben jobber også med å hente inn en ny keeper på lån i tiden Anders Gundersen er ute. Det meste tyder på at dette vil komme raskt i orden. Inntil videre vil Michal Holst-Pedersen være back up for Jostein Aaland.

Troppen mot Åsane

  • Jostein Aaland, Michal Holst-Pedersen, Matias Fjeldal Olsen, Sune Kiilerich, Petar Rnkovic, Dejan Corovic, Sven Fredrik Stray, Viktor Lövgren, Aleksandar Corovic, Jakob Rasmussen, Lars Kilen, Tasso Dwe, Adi Markovic, Rasmus Lynge Christensen, Adnan Mohammad, Wilhem Pepa og Fabian Ness.

Annonse: