Rebekka Ausland til 1. divisjonsklubb

Spissen har scoret 24 mål på 45 kamper for Arendal, fire av disse i årets sesong. Nå er hun klar for ØHIL (Øvrevoll Hosle).

Rebekka har de siste månedene bodd i Oslo, og har etter avtale med Arendal Fotball trent med ØHIL. Planen var at hun skulle trene med ØHIL og spille kamper for Arendal. Det tok derimot  ikke lang tid før hun hadde overbevist Bærumsklubben om at hun fortjente en kontrakt med laget som kjemper om en sluttspillplass om opprykk til Toppserien.

Rebekka har vært med hele reisen mot toppfotball i Arendal. Laget hadde sitt utspring i Sørfjell før de ble en del av Arendal Fotball.

- Jeg har vært med på en fantastisk reise med kvinnefotballen i Arendal. Det at vi ble tatt inn i Arendal Fotball og satset på i en toppfotbalklubb har vært veldig bra. Kvinnefotballen står nå mye sterkere i Arendal, og det er en reise jeg er veldig glad for å ha vært med på! 

Både trenere og spillere får ros

- Jeg har hatt dedikerte og gode trenere hele veien, og jeg setter utrolig stor pris på alle mine lagvenninner. Det blir tungt å forlate dette, men dette var en mulighet jeg måtte ta. - Jeg har følt en veldig tillit i ØHIL og har fått signaler på at jeg starter som spiss allerede i morgendagens kamp. 

 

Arendal Fotball takker for innsatsen for denne gang og ønsker Rebekka lykke til i ØHIL!

 

På søndag kl 15:00 spiller jentene mot Viking i Stavanger på SR-Bank Arena. Rebekka ønsker lykke til!

Annonse: