Reddet sesongen med storspill

Det var knapt gått 10 minutter av lørdagens oppgjør mot Bærum på Norac stadion, før Arendal ledet 2-0.

Omar el Ghaouti og Conrad Wallem avsluttet hvert sitt angrep og i løpet av et par minutter scoret altså Arendal de to første målene før det var gått 11 minutter.

Se bildene fra kampen her!

- Jeg er veldig fornøyd med det offensive spillet og vi er effektive før pause, sier Roger Risholt etter kampen.

Han visste hva som lå i potten denne lørdagen: uten seier kunne sesongen vært over lørdag kveld. Men et revansjesugent Arendal-lag som misbrukte sjanse på sjanse forrige helg mot RBK 2, lot det aldri være noen tvil om at her var det spillere som gjerne vil bevise hva som bor i den utover høsten.

Viktig

- Det var sinnsykt viktig å vinne i dag, konstaterer kaptein Sune Kiilerich.

Dansken, som har etablert seg i Arendal, mener verken byen, klubben eller spillerne ville akseptert om sesongen ble avsluttet nå.

Og han fikk hjelp av lagkamerat og kompis Jakob Rasmussen til å fjerne all tvil om at Arendal sikret seg sluttspillplass, da midtbanespilleren fyrte av et prosjektil som fant veien forbi hanskene til Bærum-keeperen. Da stod det 3-0 etter 36 minutter og det var også stillingen til pause.

Det kunne blitt mange flere mål etter pause, også - men kanskje manglet noe av den nødvendige skarpheten fordi kampen i realiteten var avgjort før pause.

Vil vinne alle

Sune Kiiilerich og resten av lagkameratene er opptatt av å se fremover nå - etter en svært ujevn sesong så langt.

- Vi har vært på høyde med alle lag vi har møtt i år, og nå må målet være å vinne hver av de seks gjenstående kampene. Vi skal ta en kamp av gangen, så ser vi hvor vi ender, sier Arendal-kapteinen.

Arendal – Bærum SK 3–0 (3–0)

• Norac stadion

• Tilskuere: 50

• Mål: 1–0 Omar el Ghaouti (9), 2–0 Conrad Wallem (11), 3–0 Jakob Rasmussen (36).

• Gule kort: Jan C. Aubert (Bærum) og Dejan Corovic (Arendal)

• Dommer: Anders Bodding, Haga.