Redon Pllana i cupkampen mot Pors.

Redon (16) fikset to mål og tre poeng

Arendals rekruttlag vant 3-0 mot Kvinesdal mandag kveld. 16 år gamle Redon Pllana avgjorde det hele med to scoringer helt mot slutten av kampen.

Arendal 2 var dominerende i det meste som skjedde på Norac stadion mandag kveld - men scoringene satt langt inne.

Det var først helt mot slutten av første omgang at Arendal 2 fikk hull på byllen etter at Preben Skeie var våkent plassert i boksen og plasserte ballen i mål fra 8-9 meter. 

Men Kvinesdal forsvarte seg godt også i 2. omgang, men 16 år gamle Redon Pllana var altså den som til slutt sørget for en trygg Arendal-seier, riktignok på overtid. For kampuret var passert 90 minutter da unggutten satte inn begge sine scoringer.

Ungguten, som fylte 16 så sent som i mai, er en spiller som trenerne følger nøye med på. Han har markert seg som svært lovende i lengre tid, og har tidligere blant annet får Granes talentpris.

Juniortrener Mikkel Bjørnstad er blant dem som gleder seg over 16-åringens utvikling.

- Han er en kreativ midtbanespiller med gode relasjonelle ferdigheter! Dessuten har han en meget fin venstre fot, og han er både hardtarbeidende og profesjonell i treningsarbeidet sitt, mener Bjørnstad.

16-åringen er fortsatt guttespiller, men har fått sjansen i flere 4. divisjonskamper allerede og det mener Mikkel Bjørnstad er viktig for hans videre utvikling.

- 4. divisjonslaget er en viktig arena både for A-laget og  for juniorspillerne som trenger å strekke seg til seniorfotballen, fastslår juniortreneren som derfor er ekstra glad for at det endelig ble tre poeng igjen, etter at 4. divisjonslaget ennå ikke har vist stabil form i flere kamper på rad. 

- Det var viktig med tre poeng mot Kvinesdal etter en noe skjev start på sesongen. I dag viser vi stor arbeidsmoral, og vinner tilslutt fortjent , men vi har  fortsatt noe å gå på i etablert angrep. I tillegg til Redon er det også flere andre av de yngste som viser at de har en spennende fremtid for seg. Det er viktige ting å ta med seg videre fra denne kampen, sier G19-trener Mikkel Bjørnstad.

Arendal 2 - Kvinesdal 3-0 (1-0)

  • 4. divisjon

  • Norac stadion

  • Tilskuere: 30

  • Mål: 1-0, Preben Skeie (45. min), 2-0, Redon Pllana (90+), 3-0, Pllana (90+)

  • Arendals tropp:

  • Øyvind Knutsen, Sander Emanuelsen, Stian Debess, Sune Aagaard Kiilerich, Ilir Kukleci, Anders Hylen Pedersen, Tasso Dwe , Magnus Nørby Rønn Madsen, Preben Skeie , Michael Bothne Bleika, Markus Jørgensen Håbestad, Victor Kaba, Even Larsen, Redon Pllana , Anders Christian Rasmussen Bjørge

 

Annonse fra Obos-ligaen: