Så kom seieren. Utklassing!

Nanset var laget som fikk unngjelde når Arendal Fotball viste at de kan bedre enn sesongåpningen skulle tilsi. Jentene ga seg ikke før det stod 6-0, og sesongens første tre poeng er en realitet.

Tor-Erik Kristiansen ledet sin første kamp etter at han tok over som midlertidig hovedtrener. Kampen mot Nanset var pekt ut som en kamp som kunne definere sesongen. Med tap hadde Arendal Fotball blitt distansert i bunnen av tabellen, mens en seier ville gi fornyet tro på at sesongen kan reddes. Heldigvis var det det siste utfallet som ble en realitet etter 90 minutter på Norac stadion i dag.

Arendal tok ledelsen etter scoring av Victoria Westberg allerede etter fem minutter, noe som også ble pauseresultatet. Arendal skaper ikke all verden i første omgang, men har klart mest ball og kontrollerer kampen.

I 20 minutters periode av andre omgang tar det helt av med hele fem scoringer.  Maja Tveit Naalsund (61 og 67 min), Maren Risa (66 min), Annicken Bjellvåg Eliassen (73 og 81 min) stod for scoringene.

Tor-Erik sin analyse av kampen:

- Førstomgangen kontrollerer vi, men i andre omgang får vi det høye presset til å sitte enda bedre. Vi får brudd på brudd, og kjører over Nanset. I tillegg til det høye presset er jeg veldig fornøyd med hvordan vi bruker ballen. Jentene spiller med lave skuldre tross den vanskelige tabellposisjonen, og tør å spille. Vi ser mye god bevegelse og kombinasjonsspill i dag, så dette lover godt inn mot kampen mot Fana til helgen.

Annicken ble kåret til banens beste. Hun startet som vingback før hun ble flyttet opp som spiss den siste halvtimen. En halvtime som resulterte i to scoringer.

Neste kamp for Arendal Fotball er mot Fana, som ligger på plassen over Arendal. Fana og Nanset spilte uavgjort forrige helg. Kampen spilles søndag 23.06 kl 15:00 på Norac stadion.