Saken er biff for supersupporteren!

Supersupporter Bente Skyberg mener Arendal-spillerne fortjener en ekstra oppmuntring i koronatiden. Torsdag overrasket hun guttene med hjemmelaget biffgryte etter trening.

- Jeg synes jo synd på guttene som ikke får spilt treningskamper eller forberedt seg til sesongen som vanlig. Så derfor fikk jeg lyst til å gjøre en liten ekstrainnsats. Forrige uke lagde jeg kanelsnurrer, og nå fant jeg noe fantastisk biffkjøtt i fryseren som jeg bestemte meg for å lage en ordentlig hjemmelaget biffgryte av som de kunne kose seg med etter trening, sier Bente Skyberg.

Ivrig og positiv

Hun har fulgt Arendal Fotball siden starten og er en like ivrig - og positiv - supporter, både i motgang og medgang. Gjennom årene har hun også fått sine absolutte favorittspillere - og fortsatt er det Petar Rnkovic som er den enkeltspilleren hun har vært aller mest glad i å se i aksjon. Men med årene har hun jo også erfart at spillere kommer og går - og det kommer stadig nye enkeltspillere som hun får et ekstra hjerte for.

- Nå er det veldig mange nye fjes sammenlignet med i fjor. Derfor er det vært ekstra fint å bli kjent med spillerne på denne måten. Og jeg er også veldig glad for at Rasmus (Lynge Christensen) og Preben (Skeie) er tilbake. Det er to gamle favoritter som jeg gleder meg til å følge den kommende sesongen, sier hun mens hun øser opp enda en porsjon biffgryte til nettopp Rasmus og nysigneringen Stefan Mladenovic.

Blir satt pris på

- Vi setter utrolig stor pris på initiativet fra Bente. Det er moro med ildsjelene som brenner ekstra for klubben og ønsker å overraske oss spillere på denne måten, sier Rasmus Lynge Christensen som bekrefter at biffgryten smakte helt fantastisk. 

Også trenerteamet er imponert over entusiasmen til supersupporteren.

- Det er en ekstra vitamininnsprøyting også for oss. Vi vil være en åpen og tilgjengelig klubb, og vi er glade for at det etterhvert er stadig flere som kommer innom for å ta en kaffe og slå av en prat med oss her på Norac stadion. Det er veldig hyggelig for oss, og når noen i tillegg bidrar med entusiasmen som Bente har, så er det rene julekvelden, mener assistenttrener Bjørge Fedje. 

Bente Skyberg er glad for å bli satt pris på. Men hun håper også at hun kan inspirere andre. - Jeg skulle selvfølgelig ønske at enda flere fikk lyst til å gjøre en liten ekstra innsats. Det blir satt veldig pris på, konstaterer hun.

 

Annonse: