Sander Marthinussen tilbake i Arendal!

Sander Marthinussen (23) var en viktig bidragsyter til den sterke høstsesongen Arendal hadde da han kom på lån fra Kongsvinger på samme tid i fjor.

Bergenseren som fikk sin eliteseriedebut for Brann i 2019, har siden vært i Øygarden før han signerte for Kongsvinger før 2021-sesongen. 

Sander signerer en kontrakt ut året med Arendal Fotball.

Vet hva vi får 

Hovedtrener Roger Risholt gleder seg over å ha Sander på plass før laget nå går inn i en svært spennende høstsesong.

- Med Sander vet vi hva vi får. Vi får en løpssterk god ballspiller med referanser fra et høyere nivå. Det at han kjenner hvordan vi spiller, og at han har relasjonsmønstrene inne etter sitt forrige opphold hos oss, gjør at jeg er trygg på at Sander vil kunne bidra positivt fra første kamp. 

Sportssjef Bjørge Fedje er svært fornøyd med å få på plass en viktig brikke før det braker løs mot Brattvåg 12. august.

- I Sander får vi en god fotballspiller og et flott menneske som var en bidragsyter både på og utenfor banen i fjor høst. Vi har fulgt Sander etter at fjorårets låneopphold ble avsluttet, og når muligheten nå var der er jeg glad det løste seg med både klubb og spiller. Jeg vil derfor takke Kongsvinger for en ryddig dialog rundt overgangen.

- Gleder meg til å komme i gang

Det var en glad og motivert spiller som i går gjennomførte medisinsk test og møtte igjen gamle kjente.

- Jeg stortrivdes byen og i spillergruppen sist jeg var her, så det føles veldig bra og riktig å være tilbake. Måten vi spiller på passer meg veldig godt, og det gjør at jeg føler meg veldig trygg på at jeg kan bidra til vi får den høsten vi alle håper på. Nå gleder jeg meg bare til å komme i gang!

 

 

 

Annonse: