Scoret sine to første mål - strykes fra historiebøkene

Etter at Nanset trakk seg fra serien tidligere denne uken mistet Arendal Fotball tre poeng, og Annicken Bjellvåg Eliassen sine to første mål for klubben. Søndagens motstander, Fana, kom heldigere ut av saken og tapte kun ett poeng etter å ha spilt uavgjort i sin kamp mot Nanset.

Annicken har vært involvert i alle Arendal Fotball sine kamper i år etter at hun kom fra Kristiansund BK før sesongen. Når først målene kom, var det til ingen nytte.

- Det er alltid gøy å score mål, men at det ikke ble tellende er så klart synd. 

Helt bortkastet føltes likevel ikke storseieren mot Nanset.

- At vi spiller en god kamp gjør noe med selvtilliten før Fana-kampen, så det er noe vi tar med oss selv om ikke resultatet blir stående. 

Selv om Annicken har scoret mange mål for Kristiansund i 3. divisjon, er det ikke spiss som er hennes foretrukne posisjon.

- Jeg er en "potet" som kan spille i de fleste posisjoner, men trives kanskje best sentralt på midten. Mot Nanset startet jeg som vingback, men fikk de siste 30 minuttene som spiss. Det var veldig gøy å prøve seg helt fremme, men jeg spiller uansett der Tor-Erik mener han får mest ut av meg.

Annicken stortrives i Arendal, og vil nå kombinere jobb og fotball etter at siste eksamen på videregående nå er tilbakelagt. 

- Jeg er ute etter en jobb som lar seg kombinere med treninger på ettermiddag/kveld. Jeg har erfaring som pleieassistent, men alt er egentlig av interesse både for sommeren og på lengre sikt.

Har du behov for en positiv og ansvarsfull arbeidstager er det bare å ta kontakt med klubben! 

Kampen mot Fana starter kl 15:00 på søndag. Arendal Fotball ønsker flest mulig på tribunen til denne svært viktige kampen! Det vil være gratis adgang til Norac stadion denne dagen.

Annonse: