Rasmus Lynge Christensen

Se hvem som er tilbake!

Han har vært savnet - både sportslig og sosialt. Men tirsdag ettermiddag var han tilbake på treningsfeltet og kunne for første gang siden begynnelsen av mars delta på deler av treningen!

Rasmus Lynge Christensen smiler igjen!

Det har vært noen krevende uker etter at han i begynnelsen av mars pådro seg en lei lyskeskade. I en helt udramatisk situasjon på treningsfeltet skulle han skyte et skudd. Da sa det pang i lysken og noen fibre ble revet av. Det har satt ham ut av spill til nå i sesongen, men de siste ukene har han hatt fin fremgang.

- Jeg har vært hjemme i Danmark og fått tett oppfølging av medisinsk personale. De siste ukene har jeg fått trent godt, og derfor var det veldig godt å kunne være med på deler av treningen sammen med de andre guttene i dag, sier han.

Kantspilleren har vært savnet av alle som er glade i Arendal Fotball. Sist høst var han sensasjonelt god i Arendal-drakten, og han håper å få vist mye av det samme igjen.

- Jeg har fulgt med på alle kampene laget har spilt, og det var veldig deilig at vi fikk tre poeng mot Florø sist helg. Nå håper jeg å være tilbake i løpet av tre-fire uker, slik at jeg forhåpentlig kan bidra med både mål og assist, sier Rasmus Lynge Christensen.

Se videintervju med ham her!

Annonse: