Første nettverksmøte 29. februar! Se video

Vi setter i gang med nettverksmøter som har fokus på å skape forretning for deltagende bedrifter. Dette første møtet arrangerer vi i samarbeid med Arendal Næringsforening, og er åpent for næringsforeningens medlemmer i tillegg til klubbens eksisterende samarbeidspartnere.

Vi samles hos Gard 29. februar kl 13.30-16:00. Du melder deg på her.

Det er på tide å komme i gang med nettverksmøter i Arendal Fotball! Siden dette er en aktivitet som nå relanseres i helt ny form ønsker vi å invitere alle nåværende og potensielle samarbeidspartnere. Her har du muligheten til å se hva det skal innebære å være med i Arendal Fotball sitt nettverk. Vi kjører møter som skal ha fokus på å bli kjent med nye selskaper og personer, og skape nye muligheter for forretning.


Arendal Fotballs hovedtrener Vegard Hansen kommer for å fortelle om sin lederskapsfilosofi som tok Mjøndalen fra 4. divisjon til Eliteserien. Her er det mange overførbare læringspunkter for alle virksomheter og prestasjonsgrupper.

I løpet av samlingen skal du møte 15 personer du får lære mer om. Det vil bli grupper og oppgaver som har som mål å hjelpe virksomhetene åpne nye dører. Opplegget skal være en positiv opplevelse for alle, der en skaper nye forbindelser og utvikler eksisterende. 

Meld deg på her nå for å sikre plass

Hjertelig velkommen!


Våren med Arendal Fotball ser ut som følger;
- 29. februar – nettverksmøte – hos Gard – Faglig innhold; Vegard Hansen om lederskap
- 23. mars – Kick off – mer info kommer
- 04. april – sammen med Agderposten og Jerv lager vi et arrangement med intervju av trenere og spillere om kommende sesong - mer info
- 22. mai – nettverksmøte – hos Arendals Fossekompani – Faglig innhold; Morten Goodwin om AI


Mvh
Thomas Moy
Markedssjef
Arendal Fotball
930 02 223
[email protected]

Annonse: