Sebastian Remme Berge er klar for to nye år i Arendal Fotball. Her sammen med sportssjef Bjørge Fedje.

Sebastian klar for to nye år!

Sebastian Remme Berge har signert en ny kontrakt med Arendal Fotball. Det betyr at midtbanespilleren vil være i klubben i minst to år til.

- Vi er veldig fornøyd med at Sebastian blir med videre. Han har vært en viktig spiller for oss i høst etter at han kom fra Ull/Kisa i sommer, sier sportssjef Bjørge Fedje.

Trenerteamet i klubben jobber med å sette sammen en slagkraftig tropp for den kommende sesongen, uavhengig av hvilken divisjon Arendal Fotball spiller neste sesong.

Mye kan avgjøres allerede søndag når Egersund kommer til Norac stadion. Vinner Arendal med to mål, vil Arendal være klar for kvalifiseringskamper mot Hødd - der vinneren går videre til å spille avgjørende opprykkeskamp mot laget som blir nummer 14 i OBOS-ligaen. Ett av lagene det kan bli er Ull/Kisa, klubben Sebastian Remme Berge kom fra i august. 

- Sebastian har levert stabilit gode prestasjoner etter at han kom til Arendal, og vi er glade for at han også trives så godt i byen og klubben. Vi har hatt en veldig god prosess med Sebastian de siste ukene og fått bekreftet at han og klubben har felles mål og ambisjoner. Vi vet vi har sikret oss en midtbanespiller av høy kvalitet, uansett nivå vi skal spille på neste sesong, fastslår Bjørge Fedje. 

Det pågår også parallelle prosesser med flere av de øvrige spillerne i dagens stall. Bjørge Fedje er optimist når det gjelder mulighetene til å sette sammen den stallen trenerteamet ønsker før neste sesong.

- Vi ligger veldig godt an sammenlignet med fjoråret. Det er ingenting som haster, men det er mange spillere vi må diskutere fremtiden med. Derfor tar slike prosesser tid, og vi bruker den tiden vi har, sier Bjørge Fedje som understreker at akkurat nå er det ingenting som er viktigere enn Egersund-kampen søndag. 

 

 

 

Annonse: