Seier i første treningskamp

Årets første treningskamp endte med seier i Kristiansand. Randesund ble slått 3-1 på en svært glatt Kringsjå-bane.

Kampen skulle opprinnelig bli spilt på Sukkevann, men ble flyttet til reservebanen på grunn av is på banen på Sukkevann. Kunstgressbanen på Kringsjå med fyll av olivenkjerner viste seg også å være svært glatt med noen ispartier. Dette satte selvsagt sitt preg på spillet, men Arendal fikk tidvis vist fine tendenser.

Maja fikk æren av å score årets første mål i treningskamp da hun scoret på et skudd fra hjørnet av 16-meteren i det 15. minutt. Etter en halvtime stod det 2-0 etter at nykommer Maren Risa satte en retur fra keeper i mål. Fem minutter senere reduserte Randesund.

Arendal hadde god kontroll på Randesund i andre omgang, men det ble kun en scoring å vise til da Maja satte nok et langskudd i mål i det 75. minutt.

Trener Anton Severin Kvilaas var fornøyd med at laget nå fikk seg en kamp.

- Det er nå viktig å få kamptrening, få spilt inn relasjoner og spillesystem. Jeg ser mye av det vi ønsker å fremstå som i dag, men kampen blir selvsagt preget av spilleforholdene. Det viktigste er at vi får godt med minutter på hele troppen som var med, og at vi reiser fra Kringsjå uten skader.

PS! Linn Fabergshagen var tilbake på besøk fra Bergen, og viste sine kvaliteter (nå som midstopper). Hun står fortsatt som Arendal-spiller, så det er lov å håpe på spill i Arendal-trøya også i år....