vardseier

Seier i serieåpningen

Med ti mann gjennom store deler av kampen, stod jubelen i taket i fotballhallen på Karmøy fra slitne Arendal-spillere.

Arendal Fotball spilte en førsteomgang der det ikke ble tatt mye risiko. Arendal lå lavt, og selv om dette medførte at Vard fikk ha en del ball ble det sjelden farlig foran Arendals mål. Omgangens største mulighet var det Arendal som hadde da Thomas Liene Ness fyrte av et skudd fra 20 meter som strøk stolpen.

Stian Andersen hadde tidlig i førsteomgangen pådratt seg et gult kort, og rett før pause fikk han det andre. Til tross for at Arendal var tallmessig underlegne yppet de seg tidvis fremover på banen. Målet kom etter et langt angrep, der ballen ble rullet tilbake til Eirik Lereng, som slo den bak forsvarlinjen. Bakerst i feltet stupte Mikal Kvinge frem og headet ballen i mål.

- Det er ikke ofte jeg scorer med hodet, men når Lereng slår et så bra innlegg fortjener han at noen er på plass!

Vard har sine mulighet i andreomgangen, men en god Andreas Smedplass i Arendal-målet redder det som kommer. På overtid får også Arendal sjansen til å punktere kampen, men George Gibson skyter over fra 11 meter. Dommer legger til hele 11 minutter, men Vards utligningsjakt er resultatløs og Arendal Fotball vinner dermed  sesongpremieren i fotballhallen på Karmøy.

- Jeg er stolt over gutta i dag. Vi spiller en voksen kamp, er robuste, duellsterke og passe kyniske når vi skal ro dette i land. Når vi ble ti mann hadde jeg tatt ett poeng, så dette var utrolig deilig!

Neste kamp for Arendal Fotball er i cupen mot Express på Fevik på onsdag, før det blir sesongåpning på Norac stadion mot Fløy søndag 14. april.
 

Har du husket å sikre deg eget sete på Norac stadion i år? I år får du et spesielt godt tilbud!


Annonse: