- Selvsagt går vi for full pott i de siste kampene

Arendal Fotball-gutta vil avslutte sesongen på en best mulig måte.

Bråttvåg står for tur på søndag, hjemme på Norac med avspark 14.00. 

- Jeg tror jeg kan si at vi alle gleder oss til kamp og er klare til å kline til, sier Dejan Corovic. 

- Det var knallbra sist og vi håper vi kan gjenta det vi leverte der, spesielt den gode angrepsfotballen vi fikk til, legger Dejan til. 

Sesongslutt nærmer seg

Det er bare fire runder som gjenstår av årets sesong, som for en med Arendal-hjerte har svingt veldig, fra den dypeste dal, til euforiske øyeblikk. 

Kampen mot Brattvåg er den nest siste på hjemmebane for sesongen. Moss (B), Vidar (H) og Hødd (B) er kampene som står igjen denne sesongen. 

- Vi merker jo at det nærmer seg sesongslutt, men ser samtidig ikke helt slik på det. Vi er innstilt på å krige til det er helt slutt. Selvsagt går vi også for full pott i de fire siste kampene. Det er kvalitet nok i laget til det. Vi vil også gi noe tilbake til alle som har fulgt oss. De fortjener å få noe bra på slutten av sesongen, forklarer Corovic. 

Et spillende lag

Brattvåg har satset tungt de siste sesongene. Det er et spillende lag, som liker å ha ballen i laget. 

- Da vi møtte dem i andre runde, var de ballbesittende og jeg tror ikke mye har endret seg. Det blir helt klart en tøffere kamp enn mot Sola, og det tabellen skulle tilsi, mener Dejan. 

Brattvåg var tippet helt i toppen denne sesongen, men ligger bare tre poeng over nedrykksstreken. Det er med andre ord et lag i poengnød som ankommer Norac. 

Annonse fra Obos-ligaen: