Sune Kiilerich gir alt.

Ser frem til lokaloppgjør

Arendal trenger tre poeng for å bevare spenningen i høstinnspurten, men Fløy kommer garantert til å gi alt i lokaloppgjøret på Norac stadion lørdag. Her er trenerteamets vurderinger før kampen:

To uker har gått siden vi spilte 1-1 mot Egersund på Norac stadion. En kamp som ut fra sjanser og spill kunne bikket begge veier. Vi er allikevel fornøyde med det ene poenget vi fikk med oss. Spillerne jobbet hardt, kjempet innbitt i hver eneste duell og la ned en innsats vi er stolte av.

Denne helga kommer Fløy på besøk på "Fort Norac". Et Fløy-lag som virkelig skal få merke på kroppen at de har kommet østover. Det skal smelle i hver duell, det skal gnistre av våre spillere.

Det skal skapes sjanser og vi skal begeistre alle Arendalitter som bruker lørdagen sin på tribunene - i en fantastisk ramme med flomlys og dugg i gresset.

Dessverre har vi fått noen uheldige skadeforfall i sesonginnspurten: Både Fabian, Magnus og Kim måtte gå av banen mot Egersund og alle tre ser ut til å bli ute i flere uker. Fabian har en muskelskade som krever tid å lege, Magnus har en korsbåndskade og Kim har pådratt seg et mindre brudd i foten. 

Løft oss frem til seier og 3 poeng. Sammen er vi Arendal Fotball. Sammen er vi sterke.

Roger & Bjørge

Annonse fra Obos-ligaen: