Arendal-trener Roger Risholt ønsker Sander Marthinussen velkommen til Arendal Fotball.

Ser frem til spennende høstsesong!

Midtbanespilleren Sander Marthinussen (22) er klar for Arendal Fotball. Han kommer fra Kongsvinger der han blant annet var med på opprykket til Obosligaen i fjor.

Arendals nye midtbanespiller fikk sin eliteseriedebut allerede i 2019 da han fikk tre innhopp for Brann. Deretter gikk turen til Øygarden før han signerte for Kongsvinger i fjor vår. I høst skal han altså spille for Arendal, og han kommer i utgangspunkt på en låneovergang. Kontrakten hans med Kongsvinger løper ut neste sesong.

Sterke anbefalinger

I likhet med Arendal-back Jonas Fredriksen kommer også Sander fra Bergen, og det var blant annet etter sterke anbefalinger fra nettopp Jonas at han torsdag valgte å signere for Arendal.

- Jonas har hatt veldig mye bra å si om gjengen her, og jeg vet også at Arendal Fotball er en veldig bra klubb å være i. Samtidig kom jeg i en situasjon på Kongsvinger der jeg etterhvert fikk mindre spilletid enn jeg ønsket meg. Derfor valgte jeg å komme til Arendal nå, sier nysigneringen.

Han betegner seg selv som en løps- og duellsterk midtbanespiller som liker å ha ballen i beina. De egenskapene håper han å få vist i de 10 gjenstående seriekampene for Arendal denne høsten.

Spennende

- Det kan bli veldig spennende. Det hadde vært fint om vi kunne være med og kjempe helt der oppe frem til serieslutt, sier han og mener oppskriften for å lykkes med det er enkel:

- Det handler om å trene godt og vinne kamper, slår han fast.


Ser bra ut

Arendal-trener Roger Risholt er også glad for å ha troppen komplett før høstinnspurten starter lørdag mot Ørn Horten på Norac stadion.

Etter at Olav Hovstad (la opp) og Tobias Hafstad (tilbake til Tromsø etter lån) forsvant i juli, har han vært opptatt av å få inn både en ny midtstopper og en ny midtbanespiller. Nå er begge på plass etter signeringene av henholdsvis Vegard Bergan fra Start og altså Sander Marthinussen fra Kongsvinger.

- Det ser veldig bra ut nå, og vi har den bredden og kvaliteten i troppen som vi trenger foran høstsesongen. Nå tåler vi skader og karantener i alle lagdeler, fastslår Roger Risholt som mener Sander Marthinussen har kvaliteter som kompletterer de midtbanespillerne Arendal allerede har.

Annonse: