Ser frem til to nye år i Arendal

Kaptein Sune Kiilerich og Fabian Stensrud Ness har begge signert nye kontrakter med Arendal Fotball. - Vi har fortsatt mye å bevise, fastslår duoen.

Både Sune og Fabian kom til Arendal i vinter. Sune kom fra Fredericia i Danmark, mens Fabian ble hentet fra Moss der han scoret hele 18 mål i serien - til tross for at laget hadde en tung sesong.

Nå er altså begge to enige med Arendal Fotball om nye og forlengede kontrakter. Dermed er ytterligere to viktige brikker på plass foran neste sesong.

"Arendal er en fantastisk fin by, så det er lett å trives her"

— Fabian Stensrud Ness

- Arendal er en fantastisk fin by, så det er lett å trives her, mener Fabian Stensrud Ness som opprinnelig kommer fra Drøbak og dermed er vant til kyst og sommeridyll fra tidligere år.

Selv har han fått deler av sesongen ødelagt på grunn av skader, og senest mot Kongsvinger måtte han gå av banen tidlig fordi en betennelse i en skulder hemmet ham både i duellspillet og i raske spurter.

- Når man går lenge skadet, så er det vanskeligere å komme tilbake i stabil form. Derfor håper jeg å være ferdig med slike ting nå, sier Fabian Stensrud Ness som er glad for å ha kommet til enighet med klubben om en forlengelse.

Alle muligheter

Også Sune Kiilerich har funnet seg godt til rette i byen, selv om han innrømmer at han ikke trodde sesongen skulle bli så krevende sportslig som den har vært til nå.

- Men vi har alle muligheter til å klare oss, dersom vi plukker de nødvendige poengene i de fire siste kampene. Uansett tror jeg vi får se et enda bedre Arendal-lag neste sesong. Både spillerne og klubben har lært av denne sesongen, og vi vet mye om hvordan vi kan heve oss, mener Sune Kiilerich. Han tror både spillerne, klubben og omgivelsene kanskje undervurderte hvordan møtet med OBOS-ligaen ville bli, etter gode prestasjoner gjennom vinteroppkjøringen. - Det er sånt som kan skje med en nyopprykket klubb som ikke har vært på dette nivået tidligere. Nå må vi gi alt i sesonginnspurten, og så er jeg sikker på at Mattias har en strategi og plan for å legge et enda bedre grunnlag for neste sesong, sier årets Arendal-kaptein.

Solid stamme

Begge to har signert kontrakter som strekker seg ut 2019-sesongen. De føyer seg dermed inn i rekken av spillere som allerede har bestemt seg for at de skal spille for Arendal neste sesong. I løpet av høsten har klubben også forlenget avtalene med blant andre Jakob Rasmussen, Rasmus Lyngve Christensen og Wilhem Pepa. I sommer ble også Thompson Ekpe og Avni Pepa signert på langsiktige kontrakter med klubben, så de er også klare for å fortsette karrièren i Arendal Fotball. I tillegg er det en rekke av spillerne som allerede før denne sesongen hadde avtaler som binder dem til klubben utover inneværende sesong.

- Vi har en veldig solid grunnstamme på plass, slik at vi allerede nå kan fastslå at Arendal har en svært slagkraftig stall i 2018. Vi jobber kontinuerlig med å kartlegge hvilke spillere som er aktuelle for oss, men vi er svært komfortable med situasjonen slik det ser ut akkurat nå. Derfor tar vi den tiden vi trenger nå for å sette sammen en stall som er konkurransedyktig både i kvalitet og bredde neste sesong, sier sportslig leder Geir Fone.

Annonse: