- Ser mye av det vi har jobbet med

I en kamp Arendal Fotball dominerte var det likevel Lyn 2 som kunne juble etter kampslutt etter å ha vunnet 3-1.

Hovedtrener Anton Severin Kvilaas er imponert over laget, og hvordan de har respondert den siste tiden til tross for en tung start resultatmessig.

- Den siste tiden har det blitt jobbet med å få et enda tydeligere spillemønster, og det er noe en ser klare tegn til at spillerne begynner å beherske. Jeg er også imponert over samholdet og kampviljen som er i gruppen. Det er lett for å begynne å utpeke syndebukker slik serieåpningen har blitt, men dette er en en gruppe som står sammen i det.

Etter en nølende start de første fem minuttene tar Arendal over banespillet. Etter 15 minutter setter Maren Risa en retur i mål etter en god overgang god og skudd fra Lisbeth Rothschild som treffer tverrliggeren. Omtrent rett fra avspark blir en Lyn-spiller tildelt straffe. For andre som var tilstede så dette ut til å være klart på utsiden av feltet, men dommer trekker den inn og gir straffe til store protester fra bortesupportere og spillere. Arendal fortsetter å trykk på og Maja Tveit Naalsund får en stor sjanse alene med keeper, men avslutningen over mål. Det er likevel Lyn som går opp i ledelsen etter en klarering går rett i mål.

I andreomgang jevner det seg noe ut spillemessig, men det er fortsatt Arendal som ser farligst ut. Når Arendal jager utligning kommer Lyn på en sjelden overgang med bra ettertrykk og punkterer kampen.