avreise vard

Serieåpning mot Vard på lørdag

Lørdag kl 14:00 møter vi Vard Haugesund i sesongpremieren i fotballhallen Sparebanken Vest Arena Karmøy. Kampen ble flyttet innendørs etter at snøfallet de siste dagene har gjort Vards nye hjemmebane uspillbar.

Vard Haugesund

I likhet med de siste dagene har det også de siste årene vært mye usikkerhet rundt hvor Vard skal spille sine kamper. Etter nesten 100 år på kommunale Haugesund stadion måtte Vard i år vike for kvinnelaget Avaldsnes/Haugesund. I 2024 skal Vard spille på Sakkestadbanen (gress), før et nyrenovert anlegg står klar ved klubbhuset i 2025.

Som mange andre lag i forsesongen har Vard hatt sterkt varierende resultater, deriblant en 1-0 seier over Jerv og et 4-0 tap mot Lysekloster. I forkant av sesongpremieren fokuseres det mye på Alexander Søderlund som nå er tilbake i Vard etter en imponerende karriere. 36-åringen fikk blant annet 36 landskamper for Norge.

Arendal Fotball har møtt Vard 12 ganger siden det første møtet i 2015. Arendal Fotball har gått seirende av banen 9 ganger, mens Vard har tre seiere. Ingen av kampene mellom lagene har endt uavgjort. På bortebane har Arendal Fotball seier i fire av seks kamper, men i fjorårets kamp i Haugesund var det Vard som tok alle poengene etter å ha slått Arendal Fotball 3-0 på Haugesund stadion.

Arendal Fotball

Arendal Fotball reiser med følgende 18-mannstropp:

Vegard Amundsen Bergan
Stian Andersen
Eirik Lereng
John Phillipe Koko
Mathias Skjævestad
Sander Aakvik Lille-Løvø
Peder Nersveen
Thomas Liene Ness
George Nuah Gibson
Mikael Harbosen Haga
Andreas Smedplass
Eivind Helgesen
Daniel Hultqvist
Mikal Berg Kvinge
Aldin Basic
Drilon Ibishi
Awet Ermias Alemseged
Adnan Maric

Vegard før avreise til Haugesund:


 

Kampen ser du i hallen på Karmøy, på No1 Sportsbar, eller på TV2 Play eller direktesport.no.

 

Sesongkort

Har du husket å sikre deg eget sete på Norac stadion i år? I år får du et spesielt godt tilbud!


Annonse: