William Alexander Paul17

Sesongåpning mot Amazon på lørdag!

Allerede i sesongpremieren møter vi rivalene fra Grimstad hjemme på Norac stadion. Kampen starter kl 14:00.

Tilsvarende møte i fjor endte 1-1 etter en scoring av Lisbeth Rothschild i førsteomgang, og en utligning fra Amazon på overtid. 

I fjorårets sesong tok våre jenter som kjent en fin 9. plass etter en sterk avslutning av sesongen. Amazon på sin side hadde en vanskelig sesong som endte med en plassering under nedrykkstreken. De ble til slutt reddet av at NFF ved årsskiftet bestemte seg for en omlegging av seriesystemet som innebar at antall lag i 2. divisjon ble utvidet fra 28 til 30.

Styreleder Kai Arne Halvorsen i Amazon Grimstad er glad for at de også i år får gleden av å spille lokaloppgjør mot Arendal Fotball. 

- Vi i Amazon Grimstad FK gleder oss stort til seriestart! Og ekstra moro er det når vi møter rivalen fra øst. Vi satser på en god og jevnspilt kamp - hvor Amazon tar med de tre poengene.

Hovedtrener i Arendal Fotball, Anton Severin Kvilaas, gleder seg også til serieåpning og lokaloppgjør.

- Nå er det på tide å komme i gang! Det har vært en lang forsesong, og jeg merker at jentene er veldig spillesugne. Det skal være litt sommerfugler i magen når vi nærmer oss avspark, men vi er trygg på at vi har gjort en god jobb i vinter og har en tropp som vil være konkurransedyktig i årets serie. 

Møt opp og støtt jentene mot Amazon Grimstad!

Billetter kjøper du her

Husk at sesongkort gjelder både på herre- og damelagets kamper. Sesongkort kjøper du her

Annonse: