Andreas Hellum.

Sikter mot nye mål i Arendal!

Her er førjulsgaven alle som bryr seg om Arendal Fotball har ønsket seg: Andreas Hellum (24) bekrefter at han spiller i helhvitt også kommende sesong!

Toppscoreren, som scoret 20 mål (17 i serien og 3 i cupen) for Arendal Fotball denne sesongen, hadde en kontrakt som i utgangspunktet løper ut 31. desember. Nå er han og klubben enige om å fortsette samarbeidet fremover. 

- Vi er veldig fornøyd med at Andreas blir med videre. Han ser at potensialet for å ta nye steg sammen med Arendal Fotball er stort, og han har lyst til å bidra til at vi når nye mål sammen, sier sportssjef Bjørge Fedje. 

Dermed er enda en viktig brikke på plass i sesongforberedelsene for Arendal Fotball, selv om det fortsatt gjenstår mye planlegging. Men sammenlignet med situasjonen for ett år siden, er situasjonen nå vesentlig mer oversiktlig. 

- Vi har en solid stamme av spillere på kontrakt nå. Samtidig forventer vi at det blir noen utskiftninger. Målet vårt er å ha en enda mer slagkraftig tropp kommende sesong der den sentrale stammen i troppen vil være spillere som allerede er i klubben, supplert med forsterkninger utenfra, sier Bjørge Fedje.

 

Annonse: