Sune Kiilerich pådro seg sesongens tredje gule kort mot Levanger og må stå over 16. mai-kampen mot Kongsvinger.

Skuffelse etter poengdeling

Arendal tok ledelsen, men Bryne slo tilbake. - Da de utlignet, ble det bare "indianerfotball", sier kaptein Sune Kiilerich.

Bryne, som er iferd med å kopiere gamle cup-bragder etter at de tidligere denne uken spilte seg til kvartfinalen i NM, kom til Norac stadion med fornyet selvtillit. Og de startet kampen best, men da kampen "satte" seg i begynnelsen av 1. omgang, så var det Arendal som festet grepet og var det beste laget gjennom hele omgangen. Men overtaket ga ikke uttelling i form av scoringer.

Det var først etter 57 minutter at kampens første scoring kom. Da var det Preben Skeie som til slutt headet inn ledermålet, etter at Arendal stod godt etter i en cornersituasjon.

Bryne forsøkte å slå tilbake raskt, men Arendal opptrådte disiplinert i forsvar og gjorde det vanskelig for jærbuene å trenge gjennom. Men i det 73. minutt kom uttellingen da det var Brynes tur til å omsette en corner i scoring.

Derfra og ut ble det en svært hektisk fotballkamp der gjestene forsøkte å utnytte det mentale overtaket de fikk gjennom scoringen. Men Arendal forsvarte seg godt, og var dessuten på flere farlige visitter offensivt. Tross dette så var det Bryne som skapte de aller største sjansene mot slutten av kampen, og Sune Kiilerich innrømmer at han til slutt var lettet over at de tross alt ble ett poeng.

- Bryne hadde noen målsjanser som det er nesten utrolig at de ikke scorer på når de kontrer mot oss i slutten av kampen. Så slik sett skal vi være glade for ett poeng, men vi hadde virkelig trengt tre poeng i denne kampen, og derfor er vi også skuffet over at vi ikke klarte å avgjøre, sier Arendal-kapteinen.

Neste serierunde venter Skeid på hjemmebane. Torshov-laget er ennå ubeseiret i serien i år, etter at de spilte 1-1 hjemme mot Hødd søndag.