_H245574

Slapp med skrekken

Arendal trengte både ekstraomganger og en matchvinnerscoring fra Sander Lille-Løvø for å ta seg videre fra første runde i cupen.

Det ble en tøff jobb for Vegard Hansens mannskap på Fevik onsdag kveld. Riktignok gjorde han åtte endringer i startelleveren sammenlignet med dem som startet mot Vard i serieåpningen, men kampen ble vanskeligere enn treneren satte pris på.

_H245147.jpg
Vegard Hansen.

- Jeg antok at det ble vanskelig, men at det skulle bli så vanskelig hadde jeg håpet vi skulle slippe, sa Vegard Hansen til Agderposten etter kampen.

Perfekt innlegg

Selv om Arendal dominerte i banespill og ballbesittelse, så hadde de helhvite trøbbel med å skape store målsjanser. Riktignok satte Sander Lille-Løvø ballen i mål etter en liten halvtime, men den scoringen ble annulert - trolig på grunn av offside. Uttellingen kom derfor ikke før etter 35 minutter da Mikael Haga kunne sette et perfekt slått innlegg fra Lille-Løvø i mål fra kort hold.

Dermed burde det ligget til rette for at Express måtte lenger frem i banen, men Fevik-laget fortsatte å opptre svært disiplinert og klokt. De var kompakte defensivt, men alltid farlige på overganger og baller som ble slått i bakrom. Bernard Twumasi brakte da også balanse i stillingen etter 57 minutter da ubesluttsomt forsvarsspill fra Arendal-laget gjorde det enkelt for ham å plassere ballen forbi Mathias Skjævestad i Arendal-målet.

Ga aldri opp

Og Arendal klarte ikke å avgjøre i ordinær tid. Dermed ble det ekstraomganger - og der var det altså Sander Lille-Løvø som holdt liv i Arendals cup-ambisjoner denne sesongen da han fikk headet inn det som skulle vise seg å være den avgjørende scoringen - seks minutter ut i første ekstraomgang.

Express ga aldri opp og kjempet tappert i 120 minutter, men de klarte aldri å få utligningen som kunne gitt dem straffesparkkonkurranse.

Se intervju med matchvinner Sander Lille-Løvø her:


Annonse: