Stian Andersen (5) header ballen i mål mot Jerv, men scoringen ble annulert for offside.

Slått ut

Selv om Stian Andersen her header ballen i mål for Arendal, holdt det ikke i cupen mot Jerv. For denne scoringen ble annulert - og Grimstad-laget gikk dermed videre takket være sin ene scoring kort tid før pause.

Jerv fikk kampens eneste scoring etter 41 minutters spill - og de kunne gått opp til 2-0 rett etter pause, hadde det ikke vært for Mathias Skjævestads (18) fantastiske benparade som hindret scoring. Den unge Arendal-keeperen viste enda en gang klasse og viser at han nå virkelig er en utfordrer til Jonas Vatne Brauti som førstekeeper. - Mathias er blant de beste i landet i sin årsklasse, sier keepertrener Einar Rossbach.

Lyspunkt

Den solide keeperprestasjonen var absolutt blant lyspunktene å ta med seg videre - tross at det var Jerv som gikk videre til 3. runde. Arendal måtte, i likhet med blant andre Rosenborg og LSK, si takk for seg etter 2. runde i cupen i år.

Arendal-trener Roger Risholt henger likevel ikke med hodet:

- Vi leverer en god kamp, selv om jeg ikke er fornøyd med at vi taper, slår han fast. - Utover i 2. omgang har vi et spillemessig overtak som jeg gjerne skulle sett at vi klarte å utnytte bedre. Men Jerv legger seg lavt og er flinke til å stenge av de rommene vi ønsker å utnytte, oppsummerer Roger Risholt.

Fikk vist seg frem

Han antyder også at Arendal ikke hadde alle marginer med seg i situasjoner som dommertrioen måtte vurdere.

- Vi har noen dommeravgjørelser som kanskje går mot oss. Kanskje skulle vi hatt et straffespark og kanskje skulle Jerv hatt et rødt kort. Det vi kan ta med oss er en godkjent prestasjon der mange av de som har fått lite spilletid til nå i sesongen fikk vist seg frem på en veldig god måte, sier Roger Risholt.

Arendal Fotball – Jerv 0–1 (0–1)