Vintertrening på Myra.

Slik er hverdagen på innsiden

Det har vært store utskiftninger i Arendal Fotball i løpet av de siste månedene. Her er trenerteamets rapport fra innsiden etter de første ukene av oppkjøringsperioden.

Det har kommet mange er nye inn i det administrative apparatet, ledelse- og støtteapparatet rundt lagene - og ikke minst på spillersiden. Derfor har de første ukene av 2021-sesongen vært preget av omstilling, nye rutiner, nye arbeidsoppgaver og nye relasjoner for de aller fleste som er knyttet til klubben.

Nå begynner brikkene å falle på plass - og slik opplever trenerteamet det nye oppsettet fra sin side:

"Det er mange fjes i både spillerstall og støtteapparat som nå sveises sammen til en felles prestasjonsgruppe. Vi er strålende fornøyde allerede. Nye spillere har tatt tak, blitt integrert raskt og viser stor progresjon.

Nytt av året er at vi har valgt å hente inn en trener som er dedikert til det fysiske. Hans Olav Uldal er et kjent fjes for mange i regionen og er er svært dyktig fagmann. Han har allerede satt sitt preg på den fysiske treningen og spillerne virker til å respondere godt.

IMG_1684
Medisinsk ansvarlig Nicolay Høst og oppmann Bård Einar Johansson forbereder treningsøkt på Myra i vinterkulden.

God tilrettelegging

Vi er heldige i Arendal, som har enestående treningsmuligheter og en kommune som legger godt til rette for oss. Banen på Myra har vært tipp topp, selv om det har vært en tidvis kald januar med mye snø.

Nemus-klinikken, med Nicolay Høst og Aleksander Kvamme i spissen, har også kommet inn. De sørger for en tett og god oppfølging av spillerne våre som gjør at har noen bekymringer mindre i hverdagen.

Tommy Svindal Larsen, har tatt tak på feltet fra første spark på ballen. Han er ekstremt god på detaljer og utfyller Roger på en strålende måte. Begge krever mye av spillerne i hverdagen og maner gruppa til utvikling hver eneste dag.

Sammen med Roger og Tommy på feltet, er også Bjørge Fedje. Han er assistenttrener og keepertrener, som også har utvidet ansvar for spillerlogistikk. Jobber tett med Roger i hverdagen og i samarbeidet med sportslig utvalg.

Terningkast seks

Som ny oppmann av året, har Bård Einar Johansson kommet inn til terningkast seks - eller eliteserienivå om du vil. Alle som interesserer seg for fotball i Arendal vet hvem Bård Einar er. En raus, hardtarbeidende og godt likt mann som er legger til rette for både spillere og trenere på daglig basis.

"Limet på brakka" Per Carsten Michelsen. Han er arrangements- og anleggsansvarlig og også helt sentral som koordinator med komplett oversikt over smått og stort. Han har en finger med i det meste som omhandler driften av Arendal Fotball fra dag til dag. En blid, positiv mann, med stor arbeidskapasitet, som ordner det meste - bortsett fra det rent sportslige. Han legger til rette for en smidig hverdag for alle.

Youcef Johansen er med videre, også denne sesongen. Han er en "alt mulig-mann" som fikser og ordner der IT-kompetansen og teknologisk kompetanse ikke strekker helt til for resten av gjengen.

Alt dette har gitt oss et veldig godt fundament å jobbe videre på. Tross store endringer i løpet av kort tid, føler vi at vi har styrket oss i løpet av vinteren. Vi har riktig kompetanse på riktig sted. Vi har et slagkraftig lag utenfor banen - og forhåpentlig vil publikum oppleve et enda mer slagkraftig lag på banen i 2021. Vi gleder oss!"

Bjørge & Roger

 

Annonse: