Steinar Pedersen på trening for kampen mot Moss.

Slusene er fortsatt åpne for trenerforum

Det er ikke for sent å melde seg på trenerforum på Norac stadion 4. mars.

- Det er fortsatt mulig å melde seg på. Vi håper så mange som mulig vil delta, sier daglig leder Bård Sterk-Hansen i Arendal Fotball. 

Trenerforum arrangeres altså 4. mars klokken 18.00

I videoen i denne saken kan du høre hva trenerforum er fra  Steinar Pedersen og Roger Risholt, trenerduo for Arendal Fotball, har å melde, og hvorfor akkurat du bør være med på dette tiltaket.  

Påmeldingslink finner du nederst i saken. 

I videoen kan du også se øvelser fra en av øktene til A-laget forrige uke. 

Budskapet fra Arendal Fotballs trenere er helt klart: 

- Dette må du være med på!

Vi snakker altså om et trenerforum som Arendal Fotball ønsker å få til for trenere og sportslige ledere for klubbene i distriktet. 

4. mars er datoen og alt skal foregå på Norac stadion. 

Dele erfaringer

- Vi ønsker å skape et forum, ikke bare for å lære av hverandre, men også for å utfordre hverandre og dele erfaringer fra trenerhverdagen, sier Pedersen og Risholt. 

I videoen kan du høre mer om Pedersen og Risholts tanker rundt trenerforumet. 

Daglig leder i Arendal Fotball, Bård Sterk-Hansen, håper dette kan bli et viktig forum - en smeltedigel som kan være med på å utvikle fotballen i regionen. 

- Som en aktør i toppfotball (de tre øverste nivåene for menn og Toppserien for kvinner, journalistens anm.) har vi et ansvar for å dele kunnskapen vår med klubbene i regionen. Det vil vi også gjøre gjennom dette trenerforumet, der vi også ønsker at deltakerne kan dele sine erfaringer med andre, sier Sterk-Hansen. 

Vil bli flere

 

Han er klokkeklar på at Arendal Fotball håper at dette ikke bare skal bli en engangsforeteelse. 

- Nei, på langt nær. Vi skal selvsagt se litt an på mottakelsen, men vi er klar på at dette er noe vi skal gjøre flere ganger. Vi i Arendal Fotball vil at fotballen i Arendals-regionen skal fortsette å utvikle seg. Vi mener dette er en måte vi kan bidra til nettopp dette på, slår han fast. 

 

 

Lyst å delta? Meld deg på HER! ... 


Annonse fra Obos-ligaen: