Fabian S. Ness mot Fram i treningskamp 030320

Solid første test av gutta

Oppkjøringskamper runde 2 er i gang for Arendal Fotball, med et meget lovende utfall.

Fram fra Larvik var også motstander sent på vinteren, før korona-pandemien lammet fotballen over Norge og hele verden. Da vant Arendal Fotball 1-0 på Myra.

Denne gangen var det i Larvik bataljen foregikk, med Arendal Fotball som seirende lag nok en gang. Det var ikke bare seieren som var positivt å ta med seg fra kampen. Spillemessig var det mye bra å spore for Arendal Fotball, som har tre uker igjen med forberedelser før det braker løs 11.-12. juli.

Fabian Stensrud Ness sørget for ledelse til Arendal Fotball like før 45 minutter ble passert i Larvik, men to minutter på overtid fikk hjemmelaget straffespark. Det ble satt i mål, og sørget dermed for 1-1 ved pause.

I andre omgang var det Omar el Ghaoutis tur til å ta straffespark. Han sørget for at Arendal tok ledelse 2-1 noen minutter før vi passerte midtveis i andre omgang.

På overtid - nesten seks minutter - sørget Stian Michalsen for 3-1, og dermed en hyggelig busstur hjem for Arendals-guttene.

Denne troppen var med: Leopold Wahlstedt, Jonatan Byttingsvik, Dejan Corovic, Peter Reinhardsen, Mads Nørbu Madsen, Peder Nersveen, Kim Kvaalen, Tobias Arndal, Conrad Wallem, Omar Fonstad El Ghaouti, Markus Håbestad, Håvard Meinseth, Anders Bjørge, Shariff Cham, Kristian Eriksen.