Jan Sigurd Otterlei.

Solide resultater

Arendal Fotball fortsetter med samme styre i 2019. Samtidig kan klubben legge frem tall som dokumenterer en solid økonomi, noe som gir et godt utgangspunkt for videre satsing på utvikling av toppfotball i Arendal.

Arendal Fotball avholdt årsmøte tirsdag 19. mars. Her ble regnskap og årsberetning godkjent. Det ble heller ingen utskiftinger i styret ettersom både styreleder Jan Sigurd Otterlei og de øvrige styremedlemmene som var på valg, alle hadde sagt ja til gjenvalg. 

Klubben har endret regnskapsprinsipper, blant annet for å synliggjøre egenkapitalen som er bygd opp - primært i form av bygg og anlegg. Selv om Norac stadion er et kommunalt anlegg, så er det Arendal Fotball som eier bygningsmassen der klubbens administrasjon holder til. Denne containerriggen blir nå ytterligere utvidet for å gi plass til nye hjemmegarderober, samt et nytt dusj- og toalettanlegg for spillerne. 

I det revisorgodkjente regnskapet for 2018 er det bokført en egenkapital på drøye 2 millioner kroner. Det regnskapsmessige driftsresultatet i 2018 var på 866584 kroner. Det er en kraftig resultatforbedring sammenlignet med 2017-regnskapet som ble gjort opp med et moderat driftsunderskudd.

Tross et turbulent sportslig år, kan klubben altså møte 2019-satsingen med en trygg økonomisk plattform. Det skyldes ikke minst et meget solid sponsornettverk som omfatter til sammen 86 bedrifter. Generalsponsorene er fortsatt Norac og Adax.

Budsjettet for 2019-sesongen er på ca 21 millioner. Dette er en økning fra 2018, blant annet fordi trener- og støtteapparatet er vesentlig styrket og utvidet - både på senior- og juniornivå.

Styret i Arendal Fotball

  • Styreleder: Jan Sigurd Otterlei (gjenvalgt)

  • Nestleder: Geir Fone (ikke på valg)

  • Styremedlemmer: Beate Pettersson (ikke på valg), Sidsel Pettersen (gjenvalgt for to år), Trond Madsen (ikke på valg), Morten Kraft (gjenvalgt for to år), Rune Aarrestad (ikke på valg).

  • Valgkomité: Kåre Mortveit og Asbjørn Fossli

  • Kontrollkomité: Harald Worren (ikke på valg), Knud Nilsen (valgt for to år)

 

Annonse: