Sparebanken Sør i tre nye år

Sparebanken Sør har skrevet en ny og utvidet avtale med Arendal Fotball ut 2025.

Sparebanken Sør har gjennom mange år vært en viktig bidragsyter til Arendal Fotball sin toppfotballsatsing. 

Didrik Rannekleiv, assisterende banksjef, har merket seg entusiasmen rundt Arendal Fotball.

- Arendal Fotball er den ubestridte satsingsklubben på både herre- og kvinnesiden i Arendal. Ingenting hadde gledet mitt fotballhjerte mer enn suksess for klubben og det en slik suksess gir for byen og regionen.

Han forteller videre om Sparebanken Sør sin ambisjon med samarbeidet.

- Vi ser betydningen av den jobben Arendal Fotball gjør for å skape entusiasme og opplevelser i Arendal, noe som gjør byen mer attraktiv for alle som er glad i fotball. Samtidig gis det mulighet for lokale gutter og jenter å ha noe å strekke seg etter i egen by innenfor verdens største idrett. Det at klubben nå også har tatt en posisjon med regionens beste kvinnelag, er selvsagt også noe vi har merket oss.

Daglig leder i Arendal Fotball, Asbjørn Sauesund, er svært glad for å ha med Sparebanken SØR for tre nye år. 

- For å skape noe stort er vi helt avhengig av at de store lokomotivene i det lokale næringslivet drar sammen - sammen med Arendal Fotball. Det at banken går foran og tegner en treårsavtale gir klubben mer forutsigbarhet i forhold til satsingen. Vi gleder oss til tre nye år sammen med Sparebanken Sør!

Arendal Fotball og Sparebanken Sør heier på hverandre. Vi oppfordrer derfor alle som er glad i Arendal Fotball om å vurdere bankens store utvalg av tjenester ved behov. 

 

Annonse: