Trening 27.05.20

- Spillerne har gjort en kjempejobb

Arendal-trener Steinar Pedersen kommer med masse ros til spillerne for hvordan de har taklet korona-krisen.

Da Arendal-spillerne kom tilbake på feltet for knappe fire uker siden, var det ikke bare en gjeng som var spillesugen som kom tilbake, men også en gjeng spillere som var i god form fysisk. Det til tross for at det var gått nesten åtte uker siden forrige gang laget var samlet. 

Spillerne klarte å holde seg i god form gjennom hele perioden alt var nedstengt. 

- Spillerne har gjort en kjempejobb, slår Steinar Pedersen fast. 

Bekymrer seg ikke

Han sier han ikke er noe bekymret for den fysiske grunnformen til spillerne. 

- Nei, det er jeg ikke. De har gjort som de skulle i perioden vi har vært borte. Der er det som det skal, sier Arendal-treneren. 

Men han legger også til at det er stor forskjell å holde på som nå, med økter der full kontakt mellom spillerne ikke er lov, og det å holde på med spill på full bane. 

- Det er stor forskjell på full bane og det vi gjør i dag. Vi er nødt til å få det normale spillet skikkelig i gang. Der ligger nøkkelen til fremgang, fremhever han. 

Relasjoner

Treningskampene før korona-pandemien slo ut samfunnet viste mye positivt hos Arendal Fotball. 

Når spillerne endelig kan trene med full kontakt igjen, kommer det taktiske til å få sterk prioritet, i tillegg til det å bygge enda bedre relasjoner. 

- Det viktigste er uansett at vi nå får noe vi kan forholde oss til, noe vi kan planlegge ut fra og et tidsperspektiv på tingene, sier Pedersen. 

 

Annonse fra Obos-ligaen: