Stian Andersen fra Moss til Arendal

Stian Andersen (23) spilte i fjor 22 kamper for Moss og bidro til et etterlengtet opprykk til OBOS-ligaen for Kællane. Nå er han Arendal-spillere ut 2024, og vil oppleve det samme her.

Foto: Thomas Skjeggedal Thorsen, Agderposten.

Stian forteller at det føles litt rart å komme fra klubben som slo Arendal Fotball på mållinjen i kampen om opprykk, men ser for seg at han nå kan bidra til opprykk også for Arendal.  - Jeg har smakt på hvor deilig et opprykk føles, og det er noe jeg vil gjenoppleve med Arendal Fotball ved første anledning!  

Stian er primært midtstopper, men kan også bekle en rolle som venstreback. Når Stian blir utfordret til å fortelle om sine styrker som spiller fremhever han en god pasningsfot, fysikk og spilleforståelse.

- Jeg har et veldig godt inntrykk av klubben, trenere og spillere, og klubben har allerede to gode og erfarne stoppere i Vegard og Sune som jeg ser frem til å lære mye av. 

Stian er så heldig å ha en samboer fra Arendal, så han har allerede tjuvstartet integreringensløpet for å bli en fullverdig arendalitt. Leilighet på Langbryggen er leid, deltidsjobb utenfor fotballen er ordnet, og mastergraden i idrettsvitenskap på Idrettshøyskolen skal fullføres. Alt ligger til rette for at klubben har funnet en spiller som kan bidra i klubben i mange år.

Vi ønsker Stian hjertelig velkommen til Arendal Fotball!

Annonse: