Stolt supporter og samarbeidspartner

Agder Kontorutstyr og Finn Debess er mer enn bare en samarbeidspartner - for privat er han en helhjertet klubbsupporter som følger både A-lag, rekruttlag og juniorlag.

- Jeg har fulgt Arendal Fotball helt siden starten, og det har vært fantastisk moro å følge utviklingen på nært hold, sier Finn Debess. For han var det et enkelt valg å signere en ny samarbeidsavtale for 2017-sesongen, og han gleder seg veldig til å følge klubbens utvikling videre.

Gir tilbake

- Jeg driver et lite selskap, men det er viktig for oss å være synlige. Likevel er nok den største motivasjonen for meg at jeg ønsker å gi noe tilbake etter all den gleden fotballen har gitt meg gjennom årene, sier han.

Siden 1980 har Finn Debess vært tett knyttet til Grane og han ser naturlig nok Arendal Fotball som en videreføring av dette engasjementet. - De to klubbene er klubbene i mitt hjerte, og det er på alle måter to sider av samme sak, fastslår han.

Profesjonalitet

Det Finn Debess har latt seg imponere mest av siden klubben ble etablert høsten 2010, er den systematiske utviklingen i retning økt profesjonalitet i alle ledd.

"Jeg har også blitt imponert over de nye spillerne"

— Finn Debess, samarbeidspartner og supporter

- Jeg ser jo at det er et helt annet fokus nå enn for få år siden, for eksempel når det gjelder kosthold, søvn, trening og rutiner. Det er også mye mer systematiske forberedelser knyttet til kamper og sportslig opplegg, sier Finn Debess som selv er så engasjert at han ofte er innom treningsfeltet for å få med seg siste nytt.

- Det har skjedd mye med troppen i løpet av vinteren. Allerede nå ser jeg at ting går mye raskere og spillet er mer direkte i lengderetningen. Jeg har også blitt imponert over de nye spillerne der spesielt Sune Kiilerich virker som en veldig spennende forsterkning, sier Finn Debess. 

Utvikling

Men det er en annen danske som er hans personlige favorittspiller. - Jakob Rasmussen er en fantastisk playmaker. Han minner meg om Christian Eriksen på Tottenham. Godt overblikk, gode pasninger og farlige skudd. Han har vært viktig for Arendal i flere sesonger, fastslår Finn Debess som også gleder seg over at det er spennende lokale spillere som tar store steg.

- Jeg har en sønn som spiller på juniorlaget, og det er veldig inspirerende for de yngre i klubben å se på utviklingen til Tasso Dwe og Anders Hylen Pedersen denne vinteren. De viser at det er mulig å bli god i Arendal, og det synes jeg er veldig moro, sier Finn Debess som tror Arendal ender på 6. plass i debutsesongen i Obosligaen.

Agder Kontorutstyr

  • Agder Kontorutstyr AS har over 20 års erfaring som leverandør av emballasje og kontorutstyr.

  • Gjennom kontinuerlig arbeid med kompetanseutvikling, samtidig som selskapet holder seg oppdatert om nyheter og trender i bransjen for å gi kundene de best mulige løsninger til enhver tid.

  • Agder Kontorutstyr bistår kunder med råd og veiledning, og løser også behov for dem som trenger spesialtilpasset emballasje.

  • Agder Kontorutstyr holder til i nyoppussede flotte lokaler på Myrene i Arendal (like ved Norac stadion) og er alltid tilgjengelig for en kopp kaffe og en hyggelig prat.

  • http://www.agderkontorutstyr.no/

Annonse fra Obos-ligaen: