Christer Reppesgård Hansen (til venstre) og Sune Kiilerich har begge forlenget sine kontrakter med Arendal Fotball.

Stopper-duo blir med videre

Både Sune Kiilerich og Christer Reppesgård Hansen har forlenget sine kontrakter med Arendal Fotball. Dermed er to svært viktige brikker foran 2022-sesongen på plass.

Arbeidet med å planlegge 2022-sesongen er godt i gang på Norac stadion. En svært sentral arbeidsoppgave for klubben i denne sammenhengen er naturligvis å få på plass stammen i neste års spillerstall. Derfor er det startet dialog med spillere på utgående kontrakt allerede nå. 

Blant de to første som har signert på forlengelser er Sune Kiilerich og Christer Reppesgård Hansen. Begge har solid toppfotballerfaring og blir vurdert som nøkkelsigneringer for neste sesong.

20211020_131724107_iOS.jpg
Christer Reppesgård Hansen setter sin signatur på den nye kontrakten med Arendal Fotball. Teamleder Bjørge Fedje har ansvaret for spillerlogistikk også i 2022-sesongen.

Sune har spilt i Arendal Fotball siden 2017 og har vært kaptein i store deler av denne perioden. Han har etablert seg i Arendal, og har også vært en viktig bidragsyter i klubbens arbeid med yngre spillere som assistenttrener for G19-laget. Nå er det altså klart at han blir i klubben i minst to nye år.

Christer Reppesgård Hansen kom til Arendal Fotball før 2021-sesongen. Han bidro i stor grad til den imponerende sesongstarten for klubben, men har dessverre vært langtidsskadet siden han sist spilte en obligatorisk kamp i midten av august.

- Det er en leggskade som har krevd tid, og jeg vet ikke om jeg får med meg flere kamper denne sesongen. Men jeg har vært til vurdering hos spesialist, og alt tyder på at jeg blir helt restituert for denne skaden, bare jeg er tålmodig og tar den tiden som er nødvendig, sier 28-åringen som tidligere har spilt for blant annet Sandefjord og Sandnes Ulf.

Han mener grunnlaget for fortsatt sportslig fremgang i Arendal Fotball er veldig godt.

- Både klubben og spillergruppen ønsker kontinuitet fremover. Det har vært viktig for meg. Dessuten har jeg et veldig godt forhold til trenerteamet. De vet hva jeg forventer av dem, og de er tydelige på hva de forventer av meg. Derfor er jeg også veldig fornøyd med at vi nå er enige om å forlenge kontrakten i minst en sesong til, sier Christer Reppesgård Hansen.

  

Annonse: