Styrker stallen før høstsesongen

Sebastian Remme Berge (25) er klar for Arendal Fotball. Midtbanespilleren med fortid i blant annet Molde kommer nå fra Ull/Kisa i OBOS-ligaen.

- Vi er veldig fornøyd med at Sebastian nå er klar for Arendal, sier teamleder og ansvarlig for spillerlogistikk Bjørge Fedje. 

Etter en god sesonginnledning ønsker Arendal Fotball å kjempe i toppen også utover høsten. Derfor har det vært behov for å styrke stallen ytterligere, ikke minst fordi man må være forberedt på at det kan bli flere skader og etterhvert også noen karantener som kan gjøre troppen sårbar. 

- Sebastian gir oss bedre dekning i midtbaneleddet, samtidig som han også kommer inn med rutine og erfaring fra et høyere nivå. Vi har hatt en veldig konstruktiv dialog med Ull/Kisa om denne overgangen og vi er takknemlige for at de har bidratt til å legge til rette for at Sebastian nå blir Arendal-spiller.

25-åringen kommer egentlig fra Mysen, men ble hentet til Molde i ung alder. Der gjorde han seg positivt bemerket, selv om skader førte til at han ikke tok det siste steget med å etablere seg på A-laget. Da han forlot Molde sommeren 2015 var det med en alvorlig lyskeskade som måtte krevde operasjon. Det tok nærmere et år før han var tilbake for fullt og i denne perioden var han i 3. divisjonsklubben Ullern. Her fikk han anledning til å bygge seg opp igjen med mindre treningsbelastning og god tid. Da han etterhvert var tilbake for fullt, ble han hentet til Ull/Kisa som han har spilt for siden  2018-sesongen.

Han står med ni tellende kamper for Ull/Kisa denne sesongen. 

 

Annonse:
Publisert: 02.08.2021
Skrevet av: Arendal Fotball Foto: ulliksafotball.no