Fabian Stensrud Ness la ned en fantastisk innsats og ble også belønnet med en scoring mot sin tidligere klubb. FOTO: Alf Joachim Altenborg

- Supporterne fortjener en god kamp fra oss

Det er klart for sesongens siste hjemmekamp, der Vidar fra Stavanger er motstander.

Arendal Fotball har i grunnen ikke så mye å spille for, annet enn æren og det å ende på en høyest mulig plassering midt på tabellen. 

Likevel er det god tenning foran det som skal skje på Norac klokka 13.00 lørdag. Arendal-guttene vil gå ut av sesongen med best mulig selvtillit foran neste sesong. 

- Vi ønsker å avslutte på en best mulig måte med tanke på neste sesong. Selv om ikke vi har mye å spille for, så er det andre lag som har det. Det må vi ha respekt for, sier kaptein Fabian Stensrud Ness. 

Syltynt håp

Motstander Vidar ligger under streken. Løpet synes kjørt for den tidligere så tradisjonsrike klubben med adresse Lassa i Stavanger. 

Laget ligger på 12. plass, seks poeng opp til trygg grunn. Det er seks poeng igjen å spille om, så det er derfor et syltynt håp for Vidar foran de to siste rundene. 

Nettopp det er en av grunnene til at Fabian tror det kan bli en tøff nøtt å knekke, selv om det er hjemmebane og Norac. 

- Det er et duellsterkt lag og de spiller for ikke å rykke ned. Det kommer til å bli en tøff kamp, tror Stensrud Ness.

Til supporterne

 Det er en gruppe som Fabian og de andre spillerne virkelig har lyst til å spille for i den siste kampen på hjemmebane. For selv om resultatene har variert gjennom sesongen, så har det vært en stabil kjerne av publikum og supportere som har støttet laget i både med- og motgang. 

Disse er det Fabian og spillerne vil belønne med å få en god hjemmeavslutning. 

- Supporterne fortjener en god kamp fra oss og at vi kan hylle dem etter at vi står igjen med tre poeng, slår han fast. 

Les lørdagens kampprogram:

Mobilversjon
PC/Nettbrett

Annonse fra Obos-ligaen: