maja bilder

-Synd at dette er årets siste kamp

Kvinnene har virkelig vind i seilene før årets siste kamp. Seks strake kamper uten tap har løftet laget opp til øvre halvdel av tabellen. Maja Tveit Naalsund har også merket ketchup-effekten mot slutten av sesongen med to scoringer i hver av de siste to kampene.

Søndag kl 12:00 spilles årets siste kamp mot Haugesund på Norac stadion. Maja har stor tro på at rekken med gode resultater skal fortsette.

- Jeg tror Haugesund kampen blir kjempegøy! Vi vet vi er sikret, men det har ingenting å si, vi skal vinne uansett!

Den lange rekken med kamper uten tap forklarer Maja det med en solid spillerstall som "forstod alvoret" tidlig nok.

- Vi skjønte for en stund siden at nå er vi avhengig av poeng for å sikre oss ny kontrakt til neste år. Det i seg selv har motivert gruppen stort. I tillegg har vi solide spillere over hele banen, men vil spesielt trekke fram de bak. Når Kamilla (Aabel) ble skadet i kampen mot Tiller viste vi også at vi har solide erstattere i stallen. Sofie (Rose Moland) har kommet inn og gjort sakene sine svært bra!

Til tross for ti mål så langt i år, og med det er hun den klart mest målfarlige Arendal-spilleren, er ikke Maja redd for å sikte enda høyere.

- Det er nesten synd at sesongen snart er ferdig, når jeg endelig begynner å score en del mål! Jeg har ikke noen spesiell forklaring på hvorfor jeg plutselig scorer fire mål på to kamper, men det er deilig at det har løsnet litt. Jeg kan love flere til neste sesong!

I sommer var det familiegjenforening i Arendal da lillesøster Pernille (18) meldte overgang fra 3. divisjonsklubben Kristiansund BK for å spille fotball på samme lag som storesøster Maja. 

- Det at Pernille valgte å komme ned til Sørlandet har betydd mye for meg. Vi skal bo sammen framover så det blir bra, vi krangler sjeldent men jeg liker å irritere henne litt..... 

 

Arendal Fotball møter Haugesund kl 12:00 på søndag. Møt opp!

Annonse: