Ta med en venn på Norac stadion i helgen

Fotball oppleves best sammen med andre, og vi vil gjerne at enda flere får muligheten til å oppleve at fotball er best på stadion! Til helgens kamper mot Egersund og Avaldsnes 2 byr vi derfor på gratis inngang til den du tar med deg på kamp om du selv løser billett.

Har du en fotballinteressert venn du ikke ser så ofte på Norac stadion? Benytt muligheten til å invitere han/hun med på en av helgens kamper. Ved å fremvise din voksenbillett eller årskort i porten får vennen din gratis inngang.

Lørdag kl 15:00 tar herrelaget i mot topplaget Egersund. Egersund har hatt en flott sesong så langt, og topper divisjonen to poeng foran Lyn som har en kamp mindre spilt. Arendal har innledet høsten med to tap, og er klar for å vise at det bor mer i dette laget enn det som har blitt vist i disse kampene. Alt ligger til rette for en spennende kamp mellom to lag som i mange år har duellert i toppen av PostNord. Gutta trenger all den støtte de kan få fra tribunen i denne kampen!

Søndag kl 13:00 møter kvinnelaget Avaldsnes 2. Arendal er helt oppe på en 6. plass på tabellen, men det er mange lag som jager bak og det er bare fire poeng ned til Rosenborg 2 på nedrykksplass. Ett av lagene som jager er Avaldsnes 2 som innehar 9. plass, ett poeng bak Arendal. Arendal trenger noen seiere til for å sikre neste års 2. divisjonsplass. Kommer en av disse på søndag? Møt opp og hjelp jentene frem til seier!

PS! Din venn får ikke reservert sete, men dere finner nok ledige plasser der dere kan sitte sammen :-) 

 

Billetter kan du kjøpe her

 

Annonse: