Tommy Svindal Larsen.

Takk for innsatsen!

Flere viktige bidragsytere til resultatene i 2021-sesongen forlater Arendal Fotball ved utgangen av desember.

Assistenttrener og spillerutvikler Tommy Svindal Larsen blir ikke med videre i 2022. Tommy har vært en veldig viktig bidragsyter på treningsfeltet, samtidig Arendal Fotball også har hatt stor nytte av det brede kontaktnettet den tidligere landslagsspilleren har i norsk fotball. Både spillere, resten av trenerteamet og støtteapparatet har satt stor pris på samarbeidet med Tommy Svindal Larsen. Både fotballfaglig og som medarbeider har Tommy bidratt til å løfte Arendal Fotball denne sesongen. Kontrakten hans løper imidlertid ut ved nyttår, og dermed avsluttes det gode samarbeidet i denne omgangen.

Også på spillersiden er det flere som nå er klare for nye utfordringer etter at tiden i Arendal Fotball er over.

Dette gjelder blant annet de tre spillerne som var på lån denne sesongen. Tobias Hafstad vender tilbake til Eliteserie-klubben Tromsø der han er en del av A-stallen til klubben. Andreas van der Spa skal tilbake til Sogndal der Tore André Flo har tatt over som ny trener, mens Lars Jendal vender tilbake til Ham Kam som også skal spille i Eliteserien 2022.

Dirirsa Gamachis, Stefan Mladenovic og Kristian Strande er også spillere på utgående kontrakt etter 2021-sesongen. Det er nå avklart at ingen av disse blir med videre. Det ser heller ikke ut til at Ermal Hajdari blir Arendal-spiller i 2022. 

Alle fire har vært viktige bidragsytere i den tiden de har vært i Arendal Fotball. De har bidratt til den sterke treningskulturen i spillergruppen, samtidig som de også har levert solide prestasjoner gjennom hele sesongen.

Markus Håbestad blir heller ikke med videre i 2022. Angrepsspilleren var på utlån til Express i store deler av 2021-sesongen. Han hadde kontrakt ut 2022-sesongen i Arendal, men Markus er enig med klubben om å avslutte kontrakten allerede nå. 

Arendal Fotball takker alle for innsats og prestasjoner i en krevende sesong der klubben opplevde klar sportslig fremgang. Vi ønsker alle lykke til videre med nye utfordringer på fotballbanen - og alle er hjertelig velkomne tilbake på Norac stadion!

Markus Håbestad.
Markus Håbestad.

 

Annonse: