Preben Skeie, Jens Kristian Skogmo og Jeppe Illum ble takket av på årsavslutningen på Norac stadion 3. desember. Også Rasmus Lynge Christensen ble takket av, men han var ikke til stede.

Takk for innsatsen Preben, Jens Kristian, Jeppe og Rasmus

Det har vært kjent en stund at en kvartett kommer til å forlate Arendal Fotball. Tirsdag ble de takket for innsatsen.

Det er aldri enkelt å ta farvel med spillere, som alle på sin måte har satt sitt preg på klubben over både kort og lang tid. I skrivende stund er det fire spillere på utgående kontrakt som har valgt å se seg om etter nytt beite. 

Kvartetten Preben Skeie, Jens Kristian Skogmo, Rasmus Lynge Christensen og Jeppe Illum fikk alle sin fortjente heder da Arendal Fotball hadde juleavslutning med julegrøt og sosialt samvær på tirsdag ettermiddag. 

Går til lokal klubb

Rasmus Lynge Christensen har allerede funnet seg ny klubb. Han er klar for Hisøy neste sesong. 

Rasmus var syk tirsdag og dermed ikke på plass for å motta sin heder. Han kom til klubben i 2016 og ble raskt en stor helt for publikum, som en spiller i besittelse av en X-faktor som kunne være kampavgjørende. 

Rasmus_DSC9699
Rasmus Lynge Christensen gir seg også i Arendal Fotball. Her fra en cupkamp mot Fløy.   
                                                 Foto: Alf Joachim Altenborg

 

47 kamper i Arendal ble det og det ble 23 mål. Den første høsten scoret han ti på 11 kamper da laget rykket opp. 

Men dessverre har den sympatiske og hyggelige dansken vært skadeforfulgt og ikke spilt en hel sesong verken i 2017, 2018 eller 2019. Skadene er også en grunn til at han velger å skifte beite til 4. divisjonsklubben Hisøy. 

Ingen ny klubb

- Det må være utrolig rart om ikke en klubb i Østfold tar kontakt med deg, Jens Kristian, sa konferansier Bård Sterk-Hansen da Jens Kristian Skogmo ble takket av. 

Høyrebacken kronet sin siste sesong med også å vinne tittelen for årets mål, hans matchvinnerscoring mot Fredrikstad tok den hederen. 

Skogmo, som i løpet av Sørlands-oppholdet har blitt trebarnsfar, har valgt å flytte nærmere familien på Østlandet, noe Arendal Fotball har full forståelse for. Han spilte i to sesonger i Arendal, i alt 44 kamper og to mål. 

Heller ikke Preben Skeie har noen ny klubb ennå. Han kom fra Vindbjart foran 2018-sesongen. Konferansieren beskrev ham som en som alltid stiller opp, og et meget godt forbilde. Det er det lett å være enig i. 32 A-kamper og åtte scoringer ble han stående med for Arendal Fotball ... 

Til Danmark

Jeppe Illum vender hjem til Danmark. 

Han noterte ti kamper og tre mål i løpet av høstsesongen for Arendal Fotball. 

Illum kom fra danske Roskilde, der han var på utlån fra Vendsyssel FF. 

Han vender nå tilbake til dansk fotball. 

Annonse fra Obos-ligaen: