Sebastian Remme Berge.

- Tålmodighet blir en nøkkel i tøff kamp

Med tre nye poeng mot Fløy, vil Arendal befeste sin posisjon i toppkampen i avdelingen. - Vi vet det blir en tøff kamp, fastslår nysignerte Sebastian Remme Berge.

Midtbanespilleren, som kom til Arendal i begynnelsen av august, har allerede rukket å markere seg svært positivt i sin rolle som indreløper på Arendals midtbane. Selv om han ikke har scoret ennå, har han vært direkte involvert i flere mål i de tre kampene han så langt har spilt i helhvitt.

"På OBOS-nivå"

I løpet av de få ukene han har vært i byen, har han allerede rukket å finne seg godt til rette både på og utenfor banen. I disse dager er han i ferd med å flytte ut av "spillerkollektivet" han har bodd i midlertidig og inn i egen leilighet.

- Fotballmessig har det ikke vært noen stor overgang å komme hit fra Ull/Kisa. Stallen er på nivå med det man finner i OBOS-klubbene og opplegget rundt klubben er mer profesjonelt enn jeg forventet. Her er det fremragende fasiliteter, gode trenere og et godt støtteapparat, fastslår Sebastian Remme Berge.

Prestasjoner gir poeng

25-åringen tror det kan gå mot en meget spennende høstsesong i Arendal, spesielt dersom prestasjonene utvikler seg i samme positive retning som han har sett i det siste.

- Det er viktig å ta tre poeng i flest mulig kamper, men vi er aller mest opptatt av gode prestasjoner. For med gode prestasjoner, så kommer også poengene, sier han.

Han er glad for å ha kommet til en klubb som ønsker å spille en offensivt orientert fotball der målet er å dominere med ballen i laget.

- Det passer fint med mine ferdigheter og slik jeg ønsker å spille fotball, sier Sebastian Remme Berge.

Vil ha ballen mye

Og det er også slik han tror kampbildet kan bli lørdag når Arendal-troppen tar turen til Flekkerøy. 

- Vi antar at de vil legge seg lavt og satse mye på kontringer. Trolig kommer vi til å ha ballen mye, og nøkkelen blir å være tålmodige nok, slik at vi klarer å bryte gjennom offensivt. Vi må våge å utfordre med ball, samtidig som vi må unngå å ta unødvendig risiko og bli straffet når vi ikke har balanse i laget, mener Sebastian Remme Berge som opprinnelig kommer fra Mysen, men han har gått mye av "fotballskolen" i Molde dit han ble hentet som 15-åring i 2015.

- Det var tre fine år i Molde, men dessverre pådro jeg meg en alvorlig skade mot slutten av oppholdet. Jeg var borte fra fotball i et år, men bygde meg opp igjen gjennom et opphold i Ullern. Derfra gikk jeg til Ull/Kisa og var der i tre sesonger før jeg kom til Arendal nå i august, forteller han.

Se videointervju her:


 

 

 

Annonse: