Tap mot Hødd

Arendal Fotball gikk på et nytt 2-1 tap. Arendals målscorerer var toppscorer, kaptein og midstopper Daniel Hultqvist.

Som nesten alle kamper i denne divisjonen var det en jevn og tett kamp. Dessverre bikket kampen heller ikke denne gangen Arendals vei. Alle tap denne sesongen har vært med minst mulig margin. Også denne gangen var det kun ett mål som skilte lagene i kampen som endte 2-1.

Hødd scoret det første målet etter 22 minutter når Kallevåg fikk drømmetreff fra 20 meter og ballen føk inn i vinkelen. Rett før pause øket Murray ledelsen når han var sist på ballen etter fikse kombinasjoner inne i Arendals felt.

Arendals mål kom etter en corner i det 60. minutt fra Eivind Helgesen som både keeper og Hultqvist var på, og som de sammen fikk i mål. I andre omgang jaget Arendal flere scoringer, men til tross for at spillet stort sett foregikk på Hødd sin halvdel klarte ikke Arendal å skape mange store sjanser. Nærmest var Stian Andersen som fikk stå umarkert skrått på fem meter, men headingen var ikke presis nok til å gi Hødd-keeperen større problemer.

Arendal Fotball:

Andreas Smedplass

Eirik Lereng (Aldin Basic fra 90. minutt), Daniel Hultqvist, Vegard Bergan

Eivind Helgesen, Thomas Ness (Adnan Maric fra 90. minutt), John Phillipe Koko, Peder Nersveen (Stian Andersen fra 46. minutt)

Mikal Kvinge (Mikael Haga fra 73. minutt), Joseph Michael Williams, Sander Lille-Løvø (Rasmus Løvseth fra 46. minutt)..