Tap på overtid etter to røde kort

Det var drama på Norac da juniorlaget tapte for Våg.

Gjestene fra Vågsbygd tok leldesen før kvarteret var spilt, men Magnus Madsen sørget for at det sto 1-1 ved pause med sin scoring like før halvtid.

I andre omgang gikk gjestene foran tidlig, men før kvarteret var gått, hadde Madsen vært på rett sted til rett tid nok en gang og sørget for 2-2.

Men så startet det virkelige dramaet. For etter 67 minutter fikk tomålsscoreren sitt andre gule kort i kampen og måtte dermed gå i garderoben. Ikke nok med det, for lagkamerat Tor-Kristian Rener-Hovland måtte slå følge etter å ha fått direkte rødt etter 84 minutter.

Dermed ble det en kamp om å klare poeng, men det kan se ut som ingen av marginene er med Arendal Fotball om dagen, for tre minutter på overtid satte nemlig Våg inn seiersmålet.

Arendal-juniorene står med tre poeng på tre kamper i høstserien.