Tap på Sotra

En god førsteomgang der Arendal kontrollerer kampen, skaper sjanser og scorer ett mål var ikke nok til å ta hjem tre poeng.

Arendal Fotball kom fort ut av startblokkene og tok kontroll på kampen. Selv om Sotra var på noen besøk, var det Arendal som hadde mest ball, og skapte sjanser eller tilløp til sjanser på løpende bånd.

Scoringen kom etter en corner i det 34. minutt der ballen falt ned i beina på Daniel Hultqvist etter en duell. Daniel hamret den i nettet til en fortjent ledelse. Etter ledermålet tok Sotra tak i kampen, og initiativet som Arendal hadde hatt ble jevnet ut.

Andre omgang var ikke mer en noen minutter gammel når Sotra kommer på en overgang, der Arendal blir ryggende helt inn på egen femmeter og avslutninger sitter i mål fra en umarkert Sotra-spiller. Det skulle ikke ta mer enn fem minutter etter den første scoringen før Sotra sitt vinnermål kom etter litt pingpong i feltet etter en corner. Selv om Arendal hadde sporadiske tilløp foran Sotra-målet ble siste halvdel av omgangen veldig oppstykket av skader og bytter.

For Vegard Hansen var dette en vond dag.

- Dette føles ut som et helt unødvendig tap, så det er en grusom opplevelse. Vi gir fra oss initiativet og to scoringer ut av ingenting. Dessverre viste vi ikke nok vilje eller kvalitet til å ta tilbake initiativet når vi kommer bak. På slutten trykker vi på, men det blir for heseblesende og vi skaper for få store sjanser.

Neste kamp for Arendal Fotball er mot Notodden kommende lørdag kl 15:00 på Norac Stadion.

Måls: 0-1 Daniel Hultqvist (34), 1-1 Tobias Heltne Alme (49), 2-1 Eirik Kjørsvik (54)