Thomas Liene Ness.

Thomas (25) går fra Jerv til Arendal

Thomas Liene Ness (25) er klar for Arendal Fotball! - Hvis man får tillit og muligheter, er det ingen grenser for hvor langt man kan nå, sier midtbanespilleren.

Thomas Liene Ness har spilt både i Eliteserien og OBOS-ligaen for barndomsklubben Jerv. Likevel synes han ikke det var noe vanskelig valg å melde overgang til Arendal Fotball.

- Akkurat nå føler jeg det er bra for meg å komme til en ny klubb og en ny kultur. Jeg har trivdes veldig godt i Jerv i alle år, men det er ingen hemmelighet at det siste halve året i Jerv har vært krevende. Derfor er jeg glad for å kunne begynne et nytt sted, sier nysigneringen som har ambisjoner om å sette sitt preg på klubben, både på og utenfor banen. 

Han understreker at samtalene med hovedtrener Vegard Hansen har vært veldig viktig for ham i prosessen rundt klubbskiftet. 

Arendal-treneren bekrefter at han har engasjert seg for å sikre signaturen til 25-åringen.

- Med hans erfaring fra både Eliteserien og OBOS-ligaen, så er han selvfølgelig en interessant spiller for oss. Han har vært skadeutsatt og ikke fått så mye spilletid som han ønsket seg. Jeg liker veldig godt den intensiteten og det drivet han har offensivt, samtidig som han har gode ballvinneregenskaper. Han er en ung energisk spiller som jeg tror kan ta store steg og han får tillit og utviklingsmuligheter. Vi har også fått svært gode referanser på ham, sier Vegard Hansen.

Godt av miljøskifte

- Jeg synes det jeg har blitt presentert virker veldig lovende. Jeg er helt trygg på at jeg får en kamp- og treningshverdag som er minst like god som den jeg har hatt de siste årene. Samtidig tror jeg at jeg personlig har godt av et miljøskifte. Jeg gleder meg til å komme inn i en ny garderobe og et nytt miljø, sier Thomas Liene Ness.

Han beskriver seg selv som en hardtarbeidende midtbanespiller med god løpskraft. - Samtidig er jeg glad i å ha ballen i beina og være skapende offensivt. Min ambisjon er også å være med på å bygge en god garderobekultur sammen med de andre i spillergruppen. Det siste halvåret i Jerv tror jeg har vært et mareritt for alle involverte, sier han åpenhjertig. - Samtidig har jeg opplevd hvor viktig et godt miljø i spillergruppen kan være. Jeg har trivdes veldig godt i Jerv gjennom alle årene jeg har vært i klubben tidligere. 

Arendals nye nummer 6 har vært Jerv-gutt i hele 17 år. Bortsett fra noen år med collegefotball i USA, har han spilt for klubben helt siden han begynte å spille i barnefotballen. Derfor var det naturligvis et vanskelig valg å gjøre et slikt klubbskifte.

Slagkraftig lag

- Jeg har blant annet snakket mye med Olav Hovstad som også var i Jerv-gutt som endte i Arendal Fotball. Han har gitt meg svært gode referanser på hva jeg kan vente meg i Arendal, så det har styrket meg i troen på at valget er riktig, sier Thomas Liene Ness.

Han er samtidig klar over at det går mot store utskiftninger, også i Arendal-stallen, den kommende sesongen. Flere profiler har allerede takket ja til klubber på høyere nivå, mens andre har valgt å legge opp.

- Jeg er helt sikker på at vi får et slagkraftig lag. Personlig synes jeg det er klokt at man nå jobber med å få på plass de riktige spillerne. Så får vi leve med at det kan gå noen uker over nyttår før stallen er komplett. Det er jeg veldig komfortabel med, sier han.

 

Annonse: