GIBSON_KLAR_

Tidligere Eliteserie-spiss har signert for Arendal!

I høst ble det startet en Spleis-aksjon for å hente George Gibson (23) til Gjøvik/Lyn. Han svarte med å score 10 mål på 13 kamper. Nå er den tidligere Eliteserie-spissen klar for Arendal!

Han debuterte i Eliteserien allerede som 18-åring for Sandefjord og har 27 kamper i toppdivisjon for dem. George Gibson har også fire landskamper på aldersbestemt nivå, men har ennå et uforløst potensial som han fikk vist glimt av da han ble signert av Gjøvik/Lyn før høstsesongen i år. Han var helt avgjørende for at klubben klarte å berge plassen i 2. divisjon, men kontrakten hans går ut ved nyttår - og nå har han altså signert for Arendal Fotball.

- Jeg ble oppmerksom på George da han debuterte som 18-åring i Sandefjord, men etter det har han hatt litt omflakkende tilværelse, forteller Arendal-trener Vegard Hansen.

- Han er en type spiller som jeg har hatt god erfaring med å jobbe med tidligere. George fremstod tidlig som et veldig stort talent, men så har det tatt tid før det endelige gjennombruddet har kommet. Da jeg var i Kongsvinger møtte vi Gjøvik/Lyn i cupen, og da så jeg igjen kvalitetene George Gibson har. Vi røyk ut av cupen, mye på grunn av ham, forteller Hansen som også forsøkte å hente spilleren til Kongsvinger.

På de 13 kampene han spilte for Gjøvik/Lyn i høst, scoret han hele 10 mål. Og nå tror Vegard Hansen det er mulig å få enda mer ut av spissen.

- Han var på toppen av min liste over potensielle spisser som jeg ønsket å hente til Arendal. Han var nylig på prøvespill i Raufoss og gjorde et godt inntrykk der. Men så nølte Raufoss litt med å sikre seg signaturen og da kom vi inn og tok en rask beslutning, avslører Arendal-treneren som beskriver den nye Arendal-spissen som "utrolig sterk og god både feilvendt og i bakrom".

- Nå må vi holde ham skadefri og gi ham tillit. Da tror jeg han vil slå gjennom hos oss, fordi han har både vilje, talent og ambisjoner. Det er en veldig fin type vi nå har sikret oss, sier Vegard Hansen.

Annonse:
Publisert: 23.12.2023
Skrevet av: Arendal Fotball Foto: sandefjordfotball.no