Go Arendal!

Tipper Arendal i toppen

Dagbladet rangerer 2. divisjonsklubbene før sesongstart hvert år. I år mener de Skeid virker som det sterkeste laget i Arendals avdeling, mens Kongsvinger utpekes som opprykksfavoritt i avdeling 1.

Hvor gode Skeid er får man en formening om allerede kommende helg da Arendal serieåpner nettopp mot seriefavoritten på bortebane.

Dersom Dagbladet får rett, vil det være Egersund som kniper kvalifiseringsplassen i avdeling 2 - mens Arendal altså er tippet på 3. plass.

I analysen av årets Arendal-lag skriver Dagbladet blant annet om store utskiftninger i spillerstallen og redusert lønnsbudsjett:

- Store deler av stallen er sørlendinger, og blant de spenennde nykommerne før denne sesongen er talentet Tobias Hafstad fra Tromsø og Christer Reppesgård Hansen (76 kamper i Eliteserien). Stefan Mladenovic (53 eliteseriekamper og 4 kamper i Europa League-kvalifiseirng) er også en solid tilvekst, heter det videre i analysen.

Avisen fremhever også både erfaring og fotballkompetanse i trenerteamet Roger Risholt, Tommy Svindal Larsen og Bjørge Fedje.

- Arendal kjempet på øvre halvdel i fjor, og vi tror de kommer til å gjøre det samme i år også - men de virker til å mangle den siste lille råskapen som trengs for å rykke opp, skriver Dagbladet.

I tabelltipset pekes Nardo, Odd 2 og RBK 2 ut som de tre svakeste lagene i avdelingen.

I fjor ble Arendal tippet på 2. plass i avisens tabelltips. Den gangen trodde de Egersund ville rykke opp. Imidlertid var det Bryne som tok opprykket, mens Arendal Fotball endte på 5. plass. Bryne var før fjorårssesongen tippet på 4. plass i avdelingen.

PS! De fleste bettingselskapene holder Egersund, Arendal, Skeid og Vard som favoritter til å kjempe om opprykk denne sesongen. 

 

Annonse: