Tobias Collett er klar for Arendal Fotball.

Tobias Collett solgt til Grorud

Tobias Collett er klar for OBOS-ligaklubben Grorud på overgangsvinduets siste dag. Bakgrunnen for klubbskiftet er at Tobias skal begynne på fysioterapistudier i Oslo til høsten.

Tobias Collett signerte for Arendal i november i fjor. Nå forlater han altså klubben - uten å ha spilt en eneste kamp i helhvitt. Koronapandemien har dessverre gjort det umulig å spille treningskamper gjennom vinteren og våren, og seriestart er som kjent utsatt til 20. juni. 

- Tobias har vært en fantastisk bidragsyter både på treningsfeltet og i garderoben. Han har holdt seg skadefri og har vist alle kvalitetene vi forventet at han ville by på. Derfor er det naturligvis trist å måtte gi slipp på ham nå, men når Tobias nå har kommet inn på studier han har ønsket seg og må flytte til Oslo, så gleder vi oss med ham når han nå kan ta et steg opp og spille i OBOS-ligaen i år, sier assistenttrener Bjørge Fedje. 

Da Grimstad-gutten signerte for Arendal før jul, så orienterte Tobias om at han hadde planer om å søke seg inn på studier som kunne bety at han måtte flytte fra Sørlandet allerede denne høsten. Når han fikk oppfylt førstevalget om å begynne på fysioterapiutdanningen, så ble beslutningen om å flytte tilbake til Oslo nokså enkel for ham.

- Vi tror det er en fordel for både Tobias og Grorud at han kan flytte til Oslo allerede nå. Vi er også godt fornøyd med avtalen som er inngått mellom Grorud og Arendal Fotball. Derfor er det også etter en samlet vurdering en riktig beslutning å slippe Tobias allerede nå. Han fortjener å få en god sesong på et nivå han allerede har bevist at han behersker. Vi krysser fingrene og håper at sesongoppkjøringen han har hatt sammen med oss i Arendal gir et godt fysisk grunnlag for kamper i OBOS-ligaen, og at han slipper flere skadeperioder fremover. Alt han har vist på treningsfeltet hos oss har bekreftet at han fortsatt har en svært spennende fotballfremtid foran seg, sier Bjørge Fedje.

 

Annonse: