Arendal/Sørfjell-damene er fornøyde med poeng etter debuten på Norac stadion 15. august 2021.

Tøff avdeling for damelaget

- En tøff avdeling, men målet vårt er å komme blant de fire beste lagene, sier Lars Inge Holte etter at avdelingsoppsettet for damelaget nå har kommet.

Fra og med 2023-sesongen blir 2. divisjon for kvinnefotballen spisset. Det betyr at det man må komme blant de fire beste lagene i årets avdeling for å unngå nedrykk. Derfor mener trener og lagleder Lars Inge Holte at "topp fire" er en naturlig målsetting og ambisjon for damelaget kommende sesong.

Arendal har kommet i avdeling med svært mange av lagene som laget møtte også denne sesongen. Men noen nye bekjentskaper blir det.

- Vi møter to nyopprykkede lag i Randesund og GØIF. I tillegg skal vi også spille mot 2.-lagene til henholdsvis Stabæk og Røa. De erstatter 2.-lagene til Øvrevoll Hosle og VIF som vi møtte i år, sier Lars Inge Holte.

I sum mener han oppsettet er fornuftig, ikke minst når det gjelder reiseavstander. - Vi setter også pris på lokaloppgjør, slik vi får med Randesund og Gimletroll, sier Lars Inge Holte.

Han innrømmer at målet om "topp fire" er krevende, men mener samtidig det er realistisk.

- Vi vil gjerne spille i det spissede 2. divisjonsnivået i 2023. Vi skal jobbe hardt for å lykkes med det, og vi er trygge på at vi skal kunne innfri den ambisjonen. Den viktigste oppskriften blir hardt arbeid og godt samhold, mener Lars Inge Holte.

2022 blir den første sesongen damelaget spiller som et helintegrert lag i Arendal Fotball. I 2021-sesongen het laget Arendal/Sørfjell, men overgangsperioden er nå over og damelaget er fullt og helt en del av Arendal Fotballs satsing.

Her er alle lagene som skal spille i 2. divisjon avd 1 for kvinner i 2023:

 

Odd
Nanset
Gimletroll
Stathelle
Arendal Fotball
Sandefjord Fotball Kvinner
Runar
FK Eik Tønsberg
Røa 2
Stabæk 2
Randesund
GØIF / Helgerød
Annonse: