Samboerparet Sander Lille-Løvø og Maja Tveit Naalsund.

Toppscorer-paret sikter mot nye høyder

Samboerparet Maja Tveit Naalsund og Sander Lille-Løvø kniver om hvem som scorer flest mål! Og begge ser frem til nye scoringsmuligheter foran helgens nøkkelkamper mot henholdsvis Sandefjord og Moss.

Da Sander Lille-Løvø fikk kontrakt med Arendal Fotball i vinter, bestemte samboer Maja Tveit Naalsund seg for å bli med. Begge stortrives på Sørlandet - og begge har levert meget solid på fotballbanen for Arendal denne sesongen. Derfor har de også begge en solid del av æren for at både damelaget og herrelaget kjemper helt i toppen før sesonginnspurten. Damelaget står med 10 strake kamper uten tap, mens herrelaget spiller en svært viktig kamp mot Moss kommende lørdag som kan bli helt avgjørende for opprykksmulighetene denne sesongen. 

Knallhard konkurranse

Men samboerparet er ikke bare opptatt av å gjøre det best mulig med sine respektive lag. De har også en knallhard konkurranse seg i mellom om hvem som scorer flest mål denne sesongen. Sander Lille-Løvø er sammen med Mathias Johansen toppscorer for Arendal Fotballs herrelag til nå med sine 6 scoringer. Imidlertid må han foreløpig se seg slått av samboer Maja som har vært sist på ballen hele 7 ganger - til nå. Faktisk er knivingen dem i mellom så intens at Sander lot være å juble da Maja scoret mandag kveld og bidro sterkt til at Arendal Fotball Kvinner tok en meget sterk seier mot Røa 2. 

- Nei, jeg jublet ikke for scoringen, smiler Sander som understreker at han gleder seg over at damelaget ser ut til å levere en meget sterk sesong. Men han skjønte jo at samboeren ville ta ledelsen i toppscorer-duellen dem i mellom da hun satte inn 2-0-scoringen mandag kveld. - Det er en konkurranse for meg, altså, sier han med glimt i øyet.

- Jeg jublet da du scoret mot Ullern i forrige hjemmekamp, svarer Maja - som åpenbart er på offensiven akkurat nå.

Toppkamper

Men mye kan endre seg allerede lørdag. Da venter Moss på Norac stadion - og det er kanskje sesongens høydepunkt til nå. Dette er "Folkets kamp" med gratis inngang, is og boller til publikum og spennende konkurranser med fine premier - i tillegg til et høydramatisk toppoppgjør mot serielederen. 

Men om Sander Lille-Løvø kommer på scoringslisten der og tar igjen samboerens syv scoringer, så er det ingen tvil om at hennes ambisjon er å gjenerobre toppscorer-tittelen i husstanden når damelaget spiller bortekamp mot Sandefjord søndag. 

Stortrives

De stortrives uansett begge to i Arendal, både på og utenfor banen. Begge har jobber ved siden av fotballen - og de har virkelig satt pris på sørlandssommeren. Hjemme i Kristiansund har det stort sett vært kjølig, gråvær og regn - mens de har kunnet glede seg over sommer, sol og skjærgård.

- Vi har veldig lyst til å bli værende i Arendal, slår de samstemt fast. 

 

 

Annonse: