Tre hjemmekamper før seriestart!

Endringer i kampprogrammet for treningskampene gir deg hele tre muligheter til å sjekke ut hvordan Arendal Fotball ligger an før seriestarten borte mot Skeid 19. juni. Allerede torsdag er det kamp mot Jerv på Norac stadion.

Arendal Fotball har nå fått godkjent fire treningskamper av fotballforbundet før seriestart. I tillegg til kamper mot Odd 2, Fløy og Egersunds, så kan publikum allerede torsdag 27. mai se Arendal-guttene i aksjon på hjemmebane. Det er avtalt en treningskamp mot Jerv som sannsynligvis ønsker å benytte anledningen til å få hele A-stallen matchtrening. Kampen blir på 2 x 30 minutter, men det ligger an til å bli et morsomt lokaloppgjør - selv om Jerv nok vil spare de fleste i sin førsteellever, siden OBOS-ligaen er i full gang og Grimstad-laget har jo fått en svært god seriestart i løpet av de tre første kampene.

Samtidig er den avtalte treningskampen mot Odd 2 flyttet fra Skien til Arendal. Den spilles nå på Norac stadion 31. mai. Deretter følger kamp mot Egersunds i Lyngdal 5. juni, før generalprøven foran seriestart spilles hjemme mot Fløy på Norac stadion.

Dette er de bekreftede treningskampene nå:

  • Torsdag 27. mai kl 1630: Arendal Fotball - Jerv (Norac stadion)
  • Mandag 31. mai kl 1600: Arendal Fotball - Odd 2 (Norac stadion)
  • Lørdag 5. juni kl 1400: Egersunds - Arendal Fotball (Lyngdal)
    OBS: Uten tilskuere
  • Lørdag 12. juni kl 1600: Arendal Fotball - Fløy (Norac stadion)
Annonse: